Yorumunun başını okuyunca devamını okumaya gerek duymadım ki zaten.Bana istediğin gibi yorumluyorsun diyorsun ama kendin bunu böyle yapıyorsun. :S Hayır yorumum biraz uzun. Okumaya üşenip yazdığını görende böyle bir şey dediğimi sanacak. :/
Yorumunun başını okuyunca devamını okumaya gerek duymadım ki zaten.Bana istediğin gibi yorumluyorsun diyorsun ama kendin bunu böyle yapıyorsun. :S Hayır yorumum biraz uzun. Okumaya üşenip yazdığını görende böyle bir şey dediğimi sanacak. :/
Her meyvenin uyanışı aynı etkiyi yaratma.Oda bu kadar kolaya kaçmaz yani umarım.Luffy meyvesini uyadıracak ve her şeyi lastik yapacak bunu gören big mom depresyona girerek ruh sağlığı bozulacak ve içine kapanacak
Luffy nin olası müttefikleri şu şekilde olur balıkadam korsanları, sanjinin ailesi, big mom dan korktukları için partiye gelen davetlilerin bir kısmı
Hem dondurma başlarına vurdu diye hem de Brook dondurma üzerine yiyemem ki beynim yok ondan donmadı ki gibi espri yapmıştır.Kapakta Sanji, Zoro, Brook ve Robin'in ne yaptığını anladınız mı? Ya da daha doğrusu neden öyle bir poz
Ulan ne günlere kaldık daha 30-40 sene önce yaşadığımız şu ülkede beşik kermesidir görücü usulu ile evlenmedir gibi şeyler vardı adam Big mom kızını everiyor diye kötü karı yaptı.Valla ben demiyorum onu Oda diyor Nedense bizimkilerin uğradığı adaların %90'ı kötüler tarafından yönetiliyor. Hal böyle olunca Mom'un durumu da ortada. İnsanları zorla evlendirip gücüne güç katmak da işin cabası. Ahh Sanji vah Sanji! Adam All Blue'yu bulacaktı, harem kuracaktı, kan gölleri içinde yüzecekti. Hayaller, hayallerrrrr. Kadın safi derecede kötü la. Daha ne arıyorsunuz Mom'un inmesi için bilmem
Shanks'in neyini beğeniyorsunuz anlamıyorumUlan ne günlere kaldık daha 30-40 sene önce yaşadığımız şu ülkede beşik kermesidir görücü usulu ile evlenmedir gibi şeyler vardı adam Big mom kızını everiyor diye kötü karı yaptı.
Ben big mom mis gibi güzel kadın içi temiz melek demiyorum ama bir karasak DOF felan değil gibi ha iyide değil ama Shanks'dan sonra ki en iyi yonkou gibi duruyor Jinbei'nin neden Shanks yerine Linlii seçtiğide [ zorla değilse ] belli ediyor bu
Şu anlık Big Mom kötü değil deli olduğunu düşünüyorum. Kanlı parçamalı çaypartisi yapalım diyor ama karı dünya barışı diyor
Buggy sen misin diyecektim, senmişsin.Shanks'in neyini beğeniyorsunuz anlamıyorum
Op dünyasında görücü usulü evlenme olduğunu zannetmiyorum. Orası özgür bir dünyaUlan ne günlere kaldık daha 30-40 sene önce yaşadığımız şu ülkede beşik kermesidir görücü usulu ile evlenmedir gibi şeyler vardı adam Big mom kızını everiyor diye kötü karı yaptı.
Ben big mom mis gibi güzel kadın içi temiz melek demiyorum ama bir karasak DOF felan değil gibi ha iyide değil ama Shanks'dan sonra ki en iyi yonkou gibi duruyor Jinbei'nin neden Shanks yerine Linlii seçtiğide [ zorla değilse ] belli ediyor bu
Şu anlık Big Mom kötü değil deli olduğunu düşünüyorum. Kanlı parçamalı çaypartisi yapalım diyor ama karı dünya barışı diyor