Kaptan Usopp-sama
Sanji iyi basladi da devamini getiremedi babasi adamlari duvar olarak kullandi . Sanirim okamalarda sanjiye egitecek kadar güçlü kimse yoktu sadece haki ve yemek tarifi öğrendi 2 yil boyunca
Mangaminte fena küfrettim, böyle rezillik olamaz. İşyerinde bakıyorum bir de, birileri görse izahını yapamam.Rawda sayfaları geçmek isterken çıplak kadın sitelerine maruz kaldım
o kadar sayfalarda dolaştım bana hiç denk gelmedi oda senin şansın galibaMangaminte fena küfrettim, böyle rezillik olamaz. İşyerinde bakıyorum bir de, birileri görse izahını yapamam.
Sanji "Eğer hepinizi pataklarsam sanirim suan ki halimden 2-3 kat güçlü olacam" gibi bir lafi boşuna söylememiştir heralde.Sanji iyi basladi da devamini getiremedi babasi adamlari duvar olarak kullandi . Sanirim okamalarda sanjiye egitecek kadar güçlü kimse yoktu sadece haki ve yemek tarifi öğrendi 2 yil boyunca
Universite stajini yaparken benim başima gelmişti ofiste türkanime tv'den bir seyler izliyorken zaten site de reklam da veriyorlar. Hemsire gordu de acikladim, patron felan gorseydi...... :/Mangaminte fena küfrettim, böyle rezillik olamaz. İşyerinde bakıyorum bir de, birileri görse izahını yapamam.
Ben new kama kenpo bekliyorum şahsenSanji'den Okama kenpo beklemek ciddi misiniz la siz