Animesine hangi arc da başladın ?Hata bulmak için izlemedim, haliyle çok hoşuma gitti bölüm![]()
Animesine hangi arc da başladın ?Hata bulmak için izlemedim, haliyle çok hoşuma gitti bölüm![]()
Bunun Toei ile alakası yok. Bunu yapan Oda. Yüzde 80 1 anime 1 manga bölümüyle yapılıyor. Dolayısıyla mangada bile sırıtan yavaşlık animede doruğa çıkıyor. Bu yüzden One Piece animesini 5-10 bölüm biriktirip atlaya atlaya izlemekte fayda var. Ben normal bir anime bölümünü bile atlaya atlaya izliyorum.Sahne geçişleri o kadar berbattı ki tek karede 5 sn falan bekledigi oldu.Her anime bölümünde asıl olayı sona saklamaya bayılıyor toei sırf bu yüzden bazı sahneleri uzattıkça uzatıyor yav berbat :/
Animesini 5 defa bitirdimAnimesine hangi arc da başladın ?
Bu bölüm 1 manga bölümüne denk olabilir bilmiyorum ama;sahneler arası geçiş bazı yerlerde çok yavaştı sanki bir slayt gosterisi gibi.Bunun Toei ile alakası yok. Bunu yapan Oda. Yüzde 80 1 anime 1 manga bölümüyle yapılıyor. Dolayısıyla mangada bile sırıtan yavaşlık animede doruğa çıkıyor. Bu yüzden One Piece animesini 5-10 bölüm biriktirip atlaya atlaya izlemekte fayda var. Ben normal bir anime bölümünü bile atlaya atlaya izliyorum.
Bölüm sonundaki sahneleri anime etmeyi unutmuşlar diye okudum da açıp bölümü bakmadım.Bu bölüm 1 manga bölümüne denk olabilir bilmiyorum ama;sahneler arası geçiş bazı yerlerde çok yavaştı sanki bir slayt gosterisi gibi.
Bu sorun genel bir durum aslında OP bilmeyen arkadaşlarıma anime izletince yer yer slayt gosterisimi diye dalga geçtikleri oluyodu.![]()