Aşk olsun Oda bey. Bu adamın sesini beğenmediğini mi söylüyorsun? Ne kadar da sanatçı bir kişilik. PerosperoBu arada Morgans'ın sesini beğenmedim. Ben daha güzel yapıyorum yeminle. Perospero da aynı şekilde. (Daha önce de konuştular ama şimdi diyesim geldi.)
Şarkı söylerken sıkıntı yok Perospero'da ama konuşurken pek beğenmedim. Morgans'ın da dediğin gibi daha çılgın bir sesi olmalıydı bence. "BIG NEWS!" bağırana kadar bir şey demeyeceğim lakin ben onu ağzımdan bir volkan patlarmış gibi söylüyorum valla. Perospero'nun da sesi biraz daha kalın olsaydı daha iyi olabilirdi belki.Aşk olsun Oda bey. Bu adamın sesini beğenmediğini mi söylüyorsun? Ne kadar da sanatçı bir kişilik. Perospero
Bu arada şunu da ekleyeyim. Morgans'ın ses sanatçısı, Naruto animesinden Kankuro karakterini seslendiren Yasuyuki Kase'dir. Gerçi ben de Morgans'ın tipinden dolayı daha kalın ve çılgın bir ses tonu bekliyordum ama Yasuyuki Kase'de gayet iyi olmuş.
Aynen Big News gibi bağırmasını ben de merak ediyorum. Senin sesini de merak etmedim değil şimdiŞarkı söylerken sıkıntı yok Perospero'da ama konuşurken pek beğenmedim. Morgans'ın da dediğin gibi daha çılgın bir sesi olmalıydı bence. "BIG NEWS!" bağırana kadar bir şey demeyeceğim lakin ben onu ağzımdan bir volkan patlarmış gibi söylüyorum valla. Perospero'nun da sesi biraz daha kalın olsaydı daha iyi olabilirdi belki.
Aynen Big News gibi bağırmasını ben de merak ediyorum. Senin sesini de merak etmedim değil şimdi
Hahaha Bayılıyorum bu gife
Aşk olsun Oda bey. Bu adamın sesini beğenmediğini mi söylüyorsun? Ne kadar da sanatçı bir kişilik. Perospero
Bu arada şunu da ekleyeyim. Morgans'ın ses sanatçısı, Naruto animesinden Kankuro karakterini seslendiren Yasuyuki Kase'dir. Gerçi ben de Morgans'ın tipinden dolayı daha kalın ve çılgın bir ses tonu bekliyordum ama Yasuyuki Kase'de gayet iyi olmuş.
Perospero deyince aklıma gelen.Şarkı söylerken sıkıntı yok Perospero'da ama konuşurken pek beğenmedim. Morgans'ın da dediğin gibi daha çılgın bir sesi olmalıydı bence. "BIG NEWS!" bağırana kadar bir şey demeyeceğim lakin ben onu ağzımdan bir volkan patlarmış gibi söylüyorum valla. Perospero'nun da sesi biraz daha kalın olsaydı daha iyi olabilirdi belki.
Hahaha Bayılıyorum bu gife
Cuk zaten.Perospero deyince aklıma gelen.
OP Wikia'da da yazıyor. Perospero'nun esinlenildiği karakterlerden biri de Willy Wonka'ymış.Perospero deyince aklıma gelen.