Neresini benzettin la PicayaSanjinin babası bana biraz Pica'yı anımsatıyor tip olarak.
Sesi benzemesin de gerisi önemli değil :S
Neresini benzettin la PicayaSanjinin babası bana biraz Pica'yı anımsatıyor tip olarak.
NamiBoşverin, kapak güzel. :/
Abi o Brulee olamaz o diğerleri ile birlikte bana bilmiyorum izleyen olmuşmuydu Doctor Who'da Midnight Bölümünü hatırlattı bir canavar karşıdaki kişiyi taklit ederek başlayıp sonra karşıdaki kişi oluyordu [ karşıdaki canavarı taklit etmeye başlıyordu ] belki öyle kapatmıştır veya başkası [ Tuvşan ] kapatmıştır.Ayna meyvesi. Luffy'nin aynısı ama, onu taklit ediyor. Son kısımlarda Luffy "Ben o değilim" diyecekken ağzını kapatıyor Brulee.
Flamingoya binmişler Bindik bi alamete gideyoz kıyamete havasındaBoşverin, kapak güzel. :/
VaayAbi o Brulee olamaz o diğerleri ile birlikte bana bilmiyorum izleyen olmuşmuydu Doctor Who'da Midnight Bölümünü hatırlattı bir canavar karşıdaki kişiyi taklit ederek başlayıp sonra karşıdaki kişi oluyordu [ karşıdaki canavarı taklit etmeye başlıyordu ] belki öyle kapatmıştır veya başkası [ Tuvşan ] kapatmıştır.
Sanji'nin baba saat amca çıkmadı kötü oldu onun dışında Germa'nın olayı moria'nın yaptığı olayın mantıklı versiyonu gibi olmuş
iyi bölümdü haftaya coşar
Doctor Who'da elmas bi gezegende tura katılıyorlardı. Böyle yavaş yavaş yeteneklerini çalan bi cenevar vardı. Bi an ona doğru gidiyor sandım. Taklitçi, Luffy yerine Namilerle koşunca Luffy de terse koşmak zorunda kalmış
Orman yamyam
Jajji dayı 4 ülkeyi indirmiş manyak herif...
Reiju sanki Sanji'yi sınıyor gibi bilemedim.
Yok artık bunlar kaşar mı da öyle hemen tost oluyorlar..bölümü okuduktan sonra sanji kesinlikle adamdır!!!!!
yonjiyide tokatlamış ohhh iyi olmuş,
sıra baba olarak bilinen herifte onuda bi güzel tokatlarsa şahane olacak.
bu bölümden sonra inş ODA luffy e süper bir güç verir isterse o gücü kullandıktan sonra 30 gün haki kullanamasın şöyle bigmomun kendisini, adalarını ,adamlarını ,germanın, vinsmokelerin ,hepsinin üzerinden geçip tost yapmasını diliyorum
reiju mudur nedir oda aynı babası ve kardeşleri gibi bir p.slik çıktı onuda bi güzel...