Ben zamanında killers olarak okuduğumu hatırlıyorum da ondan xd
O kadar tartisildi bölüm çiktiği zaman hiç mi okumadin yorumlariBen zamanında killers olarak okuduğumu hatırlıyorum da ondan xd
İstediğimiz çeviriyi seçebiliyor muyuz xDO kadar tartisildi bölüm çiktiği zaman hiç mi okumadin yorumlari
Hatta bölümü okumadin mi?
Neyse zaten baba Krallari indirip fotoyu asmiş duvara :S
Yok. Yanliş çeviri o :Sİstediğimiz çeviriyi seçebiliyor muyuz xD
Tamam da Rogerin 4 denizi de fethettiği belirtilmedi.Ray Gl'yi fethettik dedi sadece.GL'yi fethetmiş adam. Jajji'nin Kuzeydeki gücünü yitirmesindeki en destekli tespit budur bana göre.
Geçmiş nesilin düşmanları Roger/Jajji gelecek nesilde birisinin çocuğu diğerinin iradesi dost oluyor Luffy/Sanji.
Böyle birşey işlenebilir.
Benim takıldığım yer şimdi suikastçiyi birini ortadan kaldırmak için ücret karşılığı tutarsın. Fakat bunlar killer ise yani katil ise kimse için çalışmıyorlar demektir. Ya zevkine ya da babanın erkekler yumruklarıyla anlaşır lafına bakarsak düşmanı öldürmek onlar için bir onurlandırma vs. anlamı çıkıyor. Neyse ne :/Yok. Yanliş çeviri o :S
Yav bu adamlar sadece kendileri için yapsalar zaten suikastçi denmez. Baksana BM bile bağlanti kurmak istiyor. Ek olarak Germa kralliği tanitilirken yaşayan çoğu kişi savaşci olarak söyleniyor. Yani bunlar bir nevi hükümetin işini yapiyor da olabilir diğer kralliklarin para karşiliği isini de yapiyor olabilir. Bende merak ediyorum nasil bir sey cikacak.Benim takıldığım yer şimdi suikastçiyi birini ortadan kaldırmak için ücret karşılığı tutarsın. Fakat bunlar killer ise yani katil ise kimse için çalışmıyorlar demektir. Ya zevkine ya da babanın erkekler yumruklarıyla anlaşır lafına bakarsak düşmanı öldürmek onlar için bir onurlandırma vs. anlamı çıkıyor. Neyse ne :/