Ablası belli ki küçük Sanji'yi seviyor. Belki küçükken Sanji'yi kız gibi giydirip falan uğraşmıştır. Annesi de hep Sanji'yi diğerlerinden farklı tutmuştur. Sanji narin kırılgan biri olarak büyümüştür.
Son düzenleme:
Brook aileyi duyduğunda söylemişti sanki öyle bir şey hatırlıyorum. Şimdi o sayfayı bulmaya üşeniyorum ama geçti öyle bir şey. %100.Suikastçi oldukları nerde geçti:S
Simetrik demek istedin galiba :/
GL'yi fethetmiş adam. Jajji'nin Kuzeydeki gücünü yitirmesindeki en destekli tespit budur bana göre.@Nekomamushi Neden olmasın gene çakmtın tespiti.Evet söylemlere bakılırsa öncedenn hükmederken sonra ellerinden yitirmişler .Ama buna Rogerin son ermesi pek olası gelmiyor bana.Roger öncelikle tüm grandline ve yeni dünyaya hükmetmişti.Dört denizle ilgilendi mi bilemiyorum ömrü vefa etmedi çünkü.
Sanji babasını dövemez. Gücü yetmez. Bu adam en azından Dof kadar vardır. En az yani. Amiral gücünde çıkması olası.Klasik yüceltme işleri henüz arc'ın başında Sanji babasından fena dayak yiyecek.Sonlara doğru geçmişin karanlığından kurtulup babasını dövecek.Sonuç powerup.Aynı kurgu'yu Robin de kullandı.Hatta Bonney de de görücez gibi.Adamın işleyiş tarzı bu
Sonun da dövecek iman power diyoruz buna Sanji'yi senelerdir boşuna eziklemiyor.Sanji babasını dövemez. Gücü yetmez. Bu adam en azından Dof kadar vardır. En az yani. Amiral gücünde çıkması olası.
Hani dövmesi olayların çözümü için uygun gözükmüyor. Dayaklık mesele yok ortada. Sanji'nin babasının hatalarını anlaması lazım. Sırf dayak çözüm olmaz buna.Sonun da dövecek iman power diyoruz buna Sanji'yi senelerdir boşuna eziklemiyor.