GAMBIT
nerdeyse 6 yıldır one piece okuyorum nihayet birisinin tayfaya katıldığını görebileceğim. inşallah kolu bacağı falan gitmez de sağlıklı bir şekilde katılır balinamız.
Sanji Ace'e denk midir?Jinbei'den zaten sadece o ara dayak yerdi. Başka da yemez. Tayfa fanlığı ne alaka yahu. Sanki burda Brook'tan bahsediyoruz. Zoro ve Sanji'den bahsediyoruz. Bu adamlar ayrı birer Kaptan gücündeler zaten.
Bu arada Roger'ın tayfa ile bizim tayfayı benzetiyorlarmış. Ve Roger'a kitabeyi gösterdiklerinden sonra KK olmuş. Sanki maceramızın baya büyük bir kısmını geçmişiz ve sonlara doğru geliyormuşuz gibi. Artık Yonkou ile muhattap olacaklar. Umarım hala daha var diyenler çıkmaz.:S
Bölümün en garip kısmı oydu da pek takan olmamış. Gemide farkedilmeyen yabancı biri var. Carrot gibi Luffy bunu da hissetmediyse bi gariplik var bu işte.Harbi bende nami sandım ama üste farklı ODA kafayı yedi diyorum
Crocodile şu an Luffy'e denk midir? Yahu Jinbei neden Ace ile denk tutuluyor. Üstünden ne kadar geçmiş belli değil.:SSanji Ace'e denk midir?
Linlin vs Luffy pek bir sevimsiz duruyor Nasıl dövüşecekler hayal edemiyorum. Kaido'ya gitsinler de şöyle kıran kırana dövüş görelim. Burada Linlin ile anlaşırlar diye düşünüyorum. Ona yol yapıyor Oda Luffy'e uysal tavırlar sergileterek.Big Mom ile ilgili şu an için bir sıkıntı görmedi. Ama Jinbei olayı yaraya tuz basacak gibi.
Benim de. Ayrıca Jinbe Luffy'ye bildiğin aşık olmuş.Bu arada Jinbei'nin sözleri çok hoşuma gitti.
Bana farketmez. Ama diğer taraftan Jinbei'yi geçtim Sanji'yi de almaya geldi Luffy. BM nasıl anlaşacak o konuda bilmiyorum.:SLinlin vs Luffy pek bir sevimsiz duruyor Nasıl dövüşecekler hayal edemiyorum. Kaido'ya gitsinler de şöyle kıran kırana dövüş görelim. Burada Linlin ile anlaşırlar diye düşünüyorum. Ona yol yapıyor Oda Luffy'e uysal tavırlar sergileterek.
Ateş meyvesine karşı 5 gün dövüşen bi balık adamdan bahsediyoruz. Yenişememişler üstelik.Crocodile şu an Luffy'e denk midir? Yahu Jinbei neden Ace ile denk tutuluyor. Üstünden ne kadar geçmiş belli değil.:S
Bana farketmez. Nasılsa herkesi alır diyeceğim.