Tespit...Sabaody'de Bonny'ye gorgusuz diyen Bege Big Mom'a nasil katlaniyor acaba.
Tespit...Sabaody'de Bonny'ye gorgusuz diyen Bege Big Mom'a nasil katlaniyor acaba.
Oda ya sorulacak SBS vallaSabaody'de Bonny'ye gorgusuz diyen Bege Big Mom'a nasil katlaniyor acaba.
Bence biraz daha dikkatli bakmalısınLinlin avatari koyan çıkmadı herhalde henüz.![]()
Ölecek olmasının şaşırtıcı olmasını sen belirttin. uzun süre sonra seride biri öldü bundan dolayı şaşırtıcıGörünüşe göre ölmüş olması seni şaşırtır, ölmemiş olması değil. Neyse, istediğin gibi yorumlamakta serbestsin. Ölmemesi saçmalığın daniskası olur bana göre. Reddit ve diğer platformlarda da öldüğü yönünde güçlü bir inanış var.
Arkadaş ölmeyeceğini söyledi, o yüzden karakterin ölmesi onu şaşırtır, ölmemesi değil. Ölmediyse "Ben biliyordum" zaten deyip, geçer.Ölecek olmasının şaşırtıcı olmasını sen belirttin. uzun süre sonra seride biri öldü bundan dolayı şaşırtıcı
Benim demek istediğim seride birinin ölmesi herkesi şaşırtır .bu bölümdeki bu kişi özelin de değil gebel bi durum.Arkadaş ölmeyeceğini söyledi, o yüzden karakterin ölmesi onu şaşırtır, ölmemesi değil. Ölmediyse "Ben biliyordum" zaten deyip, geçer.
Adamın ölmesi beni şaşırtmadı. Yonko tanıtılıyor, böyle birinin bir adamı öldürmesi neden şaşırtıcı olsun ki? Genel perspektifte kimsenin ölmemesine alıştığınız için, size birinin ölmesi çok büyük bir olaymış gibi geliyor. Ben karakterin öldüğünü söylememe rağmen, yaşadığını iddia eden de çok. Benim kendimle çelişmem için karakterin yaşıyor olduğunu söylemem gerek. Yaşaması ya da ölmesi beni şaşırtmaz. Ben öldüğünü düşündüğüm için o yönde fikir belirttim.Benim demek istediğim seride birinin ölmesi herkesi şaşırtır .bu bölümdeki bu kişi özelin de değil gebel bi durum.
Bunuda sen yaptığın yorumda uzun süre sonra seride biri öldü diyerek destekledin zaten.Bence kendinle çelişmişsin