Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 829: Yonko Charlotte Linlin

Bölümü nasıl buldunuz?

• Kullanılan toplam oy
    149
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dofy yalnız kraldı. Hedefleri farklıydı, kk'lık gibi ufak hayallerin peşinde koşmadı. Büyük resmi herkesten önce gördü. Luffy ancak kk olunca görecek bazı şeyleri.:D

Görende kutsalların buna kucak açtığını sanacak.:/
Dof ancak Dressrosa'nın Kralı olabilirdi. O da atalarından kalan miras olduğu için. Hangi büyük resim? :D Luffy'nin KK olmasında ki amaç bile farklı. Luffy'nin hayali Denizde en özgür olduğuna inandığı KK olabilmek. Ayrıca bunu macera ile de bağdaştırıyor. :D

@RedTeroR

Sen konuşacak son kişisin. Senin ki bu sefer kime yalvaracak beni öğüt diye acaba.:D Umalım da Shogun'a da beni öğüt demesin.

Son düzenleme:
yaşam yaşam meyvesi,life life fruit meyvesi diyorum ben.cadı-asit demişlerdi ama durum bunu gösteriyor.Bölüm yavaş yavaş açılacak gibi duruyor bu bölüm orta derecede olsada haftaya güzel bir sayı bizi bekliyor gibi.Jinbei bir şekilde BM'den ayrılıp sanji ayaklanmasına yardım edecek gibi görünüyor.Germa burada ne rol oynayacak merak konusu.BM düğünden önce böyle kudurup sağa sola salça olursa Germa Mugiwara-Boi tarafına geçebilir.Sanji ile Germa arasındaki yılların husumeti burda çözülecek diye inanıyorum.

yaşam yaşam meyvesi,life life fruit meyvesi diyorum ben.cadı-asit demişlerdi ama durum bunu gösteriyor.Bölüm yavaş yavaş açılacak gibi duruyor bu bölüm orta derecede olsada haftaya güzel bir sayı bizi bekliyor gibi.Jinbei bir şekilde BM'den ayrılıp sanji ayaklanmasına yardım edecek gibi görünüyor.Germa burada ne rol oynayacak merak konusu.BM düğünden önce böyle kudurup sağa sola salça olursa Germa Mugiwara-Boi tarafına geçebilir.Sanji ile Germa arasındaki yılların husumeti burda çözülecek diye inanıyorum.
Belki de sıvı sıvı meyvesidir. Herşeyin suyunu çıkarıyordur :/

Bence düğüne gizlice sızacak bizimkiler. Luffy garson yine :D Millete 1 kendine 10 alıyor. BigMom diyecek benim kazandibim nerde lan!!1 Luffy
Sonra biraz daha bağırınca Luffy ben yedim uleen diye atılacak. Sonra BM yine çılgın atacak.

Sensei Sanji nerde senseeeee?
Big Mom galiba ret kararını duyunca Sanji'yi yemiş, sinirini çıkaramayınca da yakıp yıkmaya devam ediyor işte.
Adam çizmiyor Sanji'yi abi! Geçen bölüm bile sadece silüetini çizmiş. :/

BM'nin meyve ki ki no mi. Ruhla ilgili bi meyvesi var bence. Tutar belki. :)
En azından artık paramecia olduğu garanti gibi.

-Big Mom gücü sayesinde kişilerden ömrünü alıyor lakin ağzından bu yıllar düşüyor olabilir.

-Şu 16. oğlan ölmedi bence. Luffy birisinden bu olayı duyup Big Mom'ı indirmeye karar verebilir. Sonrasında olayın aslı ortaya çıkınca ikili arasında orta yol bulunabilir gibi geliyor.

-Jinbe gibi reyiz birisinin tayfada olmasını isterim. Ki @Raiden in dediği gibi hem Luffy'nin muhteşem dümencilik yeteneklerini sergilemesinin hem de Jinbe'nin gözüküşünün aynı bölümde olması manidar.

-Oda bu sene yalnızca Sanji için değil Dressrosa'da yer bulamayan diğer Hasır Şapkalar içinde güzel bir yıl olacak gibisinden bir lafı vardı sanki. Gelmek istediğim yer Chopper. Vasatın altında bir Chopper var bu aralar. Gerçi çoğunlukla böyleydi de Luffy'nin zehirlenmesi olayındaki acziyeti ile artık gözüme işe yaramaz bir fazlalık olarak gözükmeye başladı. Oda'nın bu sözüne güvenerekten Chopper'dan ümidi kesmeyeyim şimdilik.

-Pedro daha öncede gelmiş bu Totland denen yere. Ama bilinmezlikler bununla sınırlı değil. Birincisi Totland'de ne işi var Neko'nun sağ kolunun? İkincisi neden Pekoms'la baş edebilecek tek kişi Pedro? Buna benzer bir sözü vardı yanılıyorsam Nekomamushi'nin.

-Carrot ise göz dolduruyor. Hem eğlenceli hem güçlü. Tam sevilecek tip. O kadar cıvık hareketten sonra deniz canavarı karşısında savaşmaya hazır bulunacağını açıkçası beklemezdim.

-Son olarak bazı arkadaşların bahsettiği gibi Big Mom'da diğer yonkolar kadar bir ağırlık yok. Bir Kaido yahut Shanks'ta sezdiğim havayı onda sezemedim. Ve yonkoların en güçsüzü bence Big Mom. Ancak ben yinede bu arc Big Mom'ın düşmeyeceği fikrindeyim. Bu bölümde ise fikrimi etkileyecek pek bir şey olmadı desem yeridir herhalde.

Der yatarım. :D

Daha önce bahsedildi mi bilmiyorum, ama Koca Ana'nın şapkası da canlı. Şapkadaki kuru kafanın gözleri, Koca Ana'nın gözleri ile aynı şekle giriyor. Son sahnede Ana ve şapka, Jinbe'ye bakıyor mesela.

GAMBIT

big mom OP tarihinin en az ilgimi çeken karakteri oldu. şu ana kadar gördüğümüz beş yonkou'nun kesinlikle en dandiği. bu arcı kurtarsa kurtarsa Vinsmokelar kurtarır. onlar da olmasa bu big mom, çocukları falan çekilecek gibi değilmiş hakikaten.

Luffy G4'le teklese de kurtulsak şundan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık