Naaaaaaaniiiiiiii Karı karşısındaki kişiden yaşam çalıyor. Bir 100 yıl çalsa bitti gittio zaman akla iki soru geliyo. Yonkou nedir? Nasıl yapılır?şaka falan bi yana bu kadın bana güçsüz geldi ya

Naaaaaaaniiiiiiii Karı karşısındaki kişiden yaşam çalıyor. Bir 100 yıl çalsa bitti gittio zaman akla iki soru geliyo. Yonkou nedir? Nasıl yapılır?şaka falan bi yana bu kadın bana güçsüz geldi ya
Değil, bu Bobbin.Yaşam süresi silinen elemanda buymuş şimdi hatırladım.
![]()
Tamamda bizim tayfada bundan korkacak kişi sayısı az. Daha doğrusu yonkou indirme hedefi olan kimse bundan korkmaz.
Çoğu karakterde korkmaz yani sanmıyorum
O öyle değildir. Şartları zartları zurtları vardır. İlah mi ulen bu ?! Zaten seri ilerledikçe meyveler bozmaya başladı.Naaaaaaaniiiiiiii Karı karşısındaki kişiden yaşam çalıyor. Bir 100 yıl çalsa bitti gitti![]()
Zaten tayfaya gelsin Carrot şu karakterlerin oylaması oluyor ya Carrot u merak ediyorum açıkcasıO Jinbei'yi çok pis dövecekler, Carrot yerden yere vuracak onu. Mink>Balık adam.:/
sadece korkanlardan çalabiliyo amaNaaaaaaaniiiiiiii Karı karşısındaki kişiden yaşam çalıyor. Bir 100 yıl çalsa bitti gitti![]()
Jinbei zaten tayfaya gelmez bu saat'den sonra Law gibi Ally olur# jimbeitayfayagelmesin
Ya şu Big mom'ı bir seven olmadı mı? Bana çok sevecen ve tatlı geldi hatta shanks ve kaidounun hiç olmadığı kadar cool
Gocam olacan dediği ana bütün erkekler oraya doldurur zaten Kadınlar içinde gerek yoktur kanımcasadece korkanlardan çalabiliyo ama![]()
Ölmedi büyük ihtimal. Sadece yılları aldı. Zaten ona vurgu yapıldı.Uzun aradan sonra seride biri öldü.
Ölmedi büyük ihtimal. Sadece yılları aldı. Zaten ona vurgu yapıldı.