Kür Şad
Manga iyice gerek çizimler olsun gerek kurgu olsun 7-13 arası yaş kitlesine hitap etmeye başladı.
Ya bir yürü git burdan.Manga iyice gerek çizimler olsun gerek kurgu olsun 7-13 arası yaş kitlesine hitap etmeye başladı.
Şarkı söylediler diye mi? Daha çok ölüm, katliam ögeleri ortaya çıktı. Kurguda bir sıkıntı yok bana kalırsa.Manga iyice gerek çizimler olsun gerek kurgu olsun 7-13 arası yaş kitlesine hitap etmeye başladı.
Masalvari çizimleri beğenmemiştir belki. Ayrıca Pudingin saçı açık kahverengi.Şarkı söylediler diye mi? Daha çok ölüm, katliam ögeleri ortaya çıktı. Kurguda bir sıkıntı yok bana kalırsa.
Saka maka 20 yilda gelisimleri bu ku ya ? Dusununce cidden hani 20 olmasada 16 de abi saka gibi cok yavas akmis dusundum de hele sanji hala bacakla ates , tekme falan yuh yaZaten Big Mom'un inme ihtimalini ben hep çok düşük olarak gördüm. Hatta bunla ilgili konu açıp epey uzun bir yazı yazmıştım. Şu anda BM'yi tokatlamak için sebep görünmüyor. Kadını tahtından indirirsek ''Şurdan geçiyordum, uğramışken bari bir de yonkou indireyim.'' tarzı bir şey olacak.
Luffy kendisine yemek verdi diye Rebecca için Doff'a dalan adam. Şimdi bu adama BM'nin kızı yemek verdi,
yakasını kurtardı. Gitgide indirme ihtimalimiz azalıyor.
De...
Merak ettiğim Sanji'den güçlü kimi bekliyon? Pedro mu, Jinbei mi, Pekoms mu, Bege mi?
Adam tayfadaki en güçlü 3 adamdan biri. Ark Sanji'nin arkı. Adam parlayacak işte bu ark. Jinbei'nin Sanji'den daha güçlü olarak tayfaya katılacağını beklemiyosundur herhalde. 20 yıl yatırım yaptığı adamın yerine başkasını koymaz bu mangaka artık. En güçlü üçlü tayfada hiç değişmez bu vakitten sonra.
Yaşlandılar diye aşktan vazgeçecek değiller ya.Ne bekliyonuz la aşklı bir şey.
Big Mom Kyaaaa Garp-sama diye falan mı bağırsın
Kalsın eğer böyle bir şey olacaksa :S
Buggy ve Croco'yu bekliyorum. Croco belki sağlam birini alır. Onda da mangaka onu baya geliştirmişse.Marco varsa güzel savaş olur ama şimdi Ama o Kaidoda gelcek yüksek ihtimal. Hani aklıma biride pek gelmiyor. Croco falan ne işi olur orda zaten olsa ne yapabilcek duruma var. E Lucci falan hadi bağlantılardan orda olsa niye Luffye yardım etsin durumu var. Hani eskilerden aklıma pek biri gelmiyor. Garp çıkabilir ama Garp gelsin özledik gavatı
asında dediklerinde sıkıntı yokta, ortam olarak belki yeni dünya sonrası öncesine göre biraz daha kasvetli geçebilirdi ama Oda'nın tarzı buManga iyice gerek çizimler olsun gerek kurgu olsun 7-13 arası yaş kitlesine hitap etmeye başladı.