Alice x Oz x Hansel ve Gretel x vbAlice Harikalar Diyarında havası sezdim hafiften.
Alice x Oz x Hansel ve Gretel x vbAlice Harikalar Diyarında havası sezdim hafiften.
Mantıklı.Big Mom eğer dokunduğu şeyleri canlandırabiliyor veya yaşam verebiliyorsa.
Poneglyphsi canlandırabilir bu sayede okumasına veya o dili bilmesine gerek kalmaz fakat böyle bir güç çok fazladır bence.
Her şeyin sesi duyuluyorsa bu da olabilir, güzel düşmüşsün.Big Mom eğer dokunduğu şeyleri canlandırabiliyor veya yaşam verebiliyorsa.
Poneglyphsi canlandırabilir bu sayede okumasına veya o dili bilmesine gerek kalmaz fakat böyle bir güç çok fazladır bence.
Peki poneglyph (kendi) üzerine ne yazıldığını nereden bilecek? O dili biliyor mu ki :TBig Mom eğer dokunduğu şeyleri canlandırabiliyor veya yaşam verebiliyorsa.
Her şeyin sesini duyabilmede canlandırma gibi bir yetenek olduğunu sanmam.Her şeyin sesi duyuluyorsa bu da olabilir, güzel düşmüşsün.
Sonuç olarak kendi üzerinde olan bir şey olacak ve canlanınca bir şekilde ne yazdığını söyleyebilir.Peki poneglyph (kendi) üzerine ne yazıldığını nereden bilecek? O dili biliyor mu ki :T
Çok saçma.Her şeyin sesini duyabilmede canlandırma gibi bir yetenek olduğunu sanmam.
Canlı varlık gibi görünüyorlar.
Gemisi de böyleydi bunun.
Sonuç olarak kendi üzerinde olan bir şey olacak ve canlanınca bir şekilde ne yazdığını söyleyebilir.
Peneglyph'ın üzerinde ki yazıları onun beyni veya aklı olarak düşün.
Sana göre saçma düşünce tarzına bağlı.Çok saçma.
Bende aynı fikirdeyim mantıklı.Sana göre saçma düşünce tarzına bağlı.
Bence olabilir.
2 kişide benimle aynı fikirde senin yorumun beni ilgilendirmez.