Rebecca şuan ağlıyor Reverie'de.Sanji'nin kız kardeşi de sapıktır, iddaa ediyorum. Ya Nami hanım Luffy yıllarca dibinde senin mi kalacaktı, elin kızı geldi kaptı işte.
Evet o konuya katılıyorum onlardan güzel ama benziyor. Nami'den güçlüdür umarım.Hiç benzemiyor, daha güzel.
@NiTian ErXing Monet de değil, ondan da güzel.
Bölüm bi çıksın daha iyi anlaşılır niyetleri şimdilik ben olabilir mi acaba dedım sadeceDüşmanlarımıza yardım ettik falan diyor Yonji bir yerde gördüğüm kadarıyla. O yüzden öyle bir şey olacağını sanmıyorum.
Rebecca cahilliğine yansın. Bu beni öptün, evleneceğiz diye kandırsa Luffy yer.Rebecca şuan ağlıyor Reverie'de.
Nope benzemiyor ama kesin güçlüdür gemma bu yani güçsüz olması imkansız.Evet o konuya katılıyorum onlardan güzel ama benziyor. Nami'den güçlüdür umarım.
Orda Pekoms ve Pedro var bizimkilerle birlikte bunlar güçsüz karekterler değilLuffy o haldeyken zaten alırlardı bizimkileri en kötü Luffy i rehin alırlardı onu yapmak isteseler
Benzemiyorlar. Güçlüdür, sonuçta Sanji'nin kardeşi.Evet o konuya katılıyorum onlardan güzel ama benziyor. Nami'den güçlüdür umarım.