Shanksın çoluğu çocuğu var. Adamı bu muhabbetlere karıştırmayın lütfen. O kendi halinde bi aile reisi.İstek mistek ben anlamam, Yeryüzüyle Gökyüzü kadar fark var aralarında
Karısınıı çocuğunu saplarla içki içmek için bırakmış bi adam ShanksShanksın çoluğu çocuğu var. Adamı bu muhabbetlere karıştırmayın lütfen. O kendi halinde bi aile reisi.
Neden acaba :SMihawk'a kanım ısındı bir anda ya..
Shanks adam değildir! All hail Mihawk! Ama Zoro'ya yenilmiş.Karısınıı çocuğunu saplarla içki içmek için bırakmış bi adam Shanks
Güldüm, neyse. Mihawk'ın değişmesi Perona sayesinde. Başka şeylere bağlamayalım :/ZoSan falan yok öyle bir şey. Hem kardeşi görmüyor musun!?
İşte yön bilmiyordu o yüzden gidemedi. Hem yaralıydı o halde Mihawk'ı yenemezdi. Bekledi, eğitim aldı ve iyileşti. Ardından güm! Mihawk'ı yenip yoluna baktı.
Yaw Zoro'ya cümle alem yenilir gözardı et o tarafınıShanks adam değildir! All hail Mihawk! Ama Zoro'ya yenilmiş.
Çok yakışmış o şapka ona. Mihawk Yonkou seviyesidir artık benim için.Neden acaba :S
Orası huzurlu bi kasaba ve bi kaç adamını bırakmıştır orayı kollasın diye. Bi şey olmaz.Karısınıı çocuğunu saplarla içki içmek için bırakmış bi adam Shanks