Ben editli halini okudum valla... Ama o site burada yasak galiba...Yok mu lan şu mangayı editleyecek biri? Kaç saat oldu koyalı, öyle duruyor hala.
Ben editli halini okudum valla... Ama o site burada yasak galiba...Yok mu lan şu mangayı editleyecek biri? Kaç saat oldu koyalı, öyle duruyor hala.
O sitedekinin ilk sayfalarından hiç birşey anlamadım benBen editli halini okudum valla... Ama o site burada yasak galiba...
Yoo gayet burda ki çevirinin aynıydı...O sitedekinin ilk sayfalarından hiç birşey anlamadım ben![]()
Başlık bile farklı, neresi aynıydı? Yanlış çevirmişler. Vito en başta "WE Times" diye bir gazetede çıkan hikayeden bahsediyor, onlar "Çizgi romanlar günümüze kadar geldi" demişler. Oda bile yanlış anlaşılmasın diye; World Economic Times diye not düşmüş.Yoo gayet burda ki çevirinin aynıydı...
Şunlar alev ama bak.Aynen çok mantıklı ha yerler falan alev yani ateş herhalde demi ?
Sanjinin kasi diger bolumlerde gozluklu olanin ki gibi yanlis cizilmiatir muhtemelen kaslari sigara icerkenAslında tam kopyası sayılmaz kaşlar ters
![]()