O hanımın yanında şapşik olunmaz pek.Hanımının yanında şapşik şapşik tavırlara girerse olur belki bu iş.
O hanımın yanında şapşik olunmaz pek.Hanımının yanında şapşik şapşik tavırlara girerse olur belki bu iş.
Germa 66.Seytani ordu.Germen irkindan geliyorlar sanirim."G" yercekimi ile alakali olabilir...:/G 66 neydi unuttum
Sanji yasak aşkların adamı evlenirmi sence.Sanjiyi tanıyamamışsınızBu arada ilk defa Sanji güzel bir kız ile izdivaç kurma imkanı olmasına rağmen " evlenmeyeceğim " diye bir ifadede bulunmak kaydı ile kendi benliğini reddetmiştir. Kayıtlara geçilsin. Sayı 825.
Bege ve tayfasının dayak yemesini ister misin? Ben çok isterimde.Bege'nin aşırı baharatın zararlarını öğrenmesini isterim açıkçası :/
Goti isi usopp'ta.Ilk karsilastiklari anda 'God' alninin catindan yapistiracak hissatsu'yuBege ve tayfasının dayak yemesini ister misin? Ben çok isterimde.
Bu arc saglam birileri öğrenecek bunu belli ama bakalım Bege mi olacak o kişi. Bir de insallah bu arc rezil bir durumda gormeyiz Sanji'yi. Artık çizilen karizmayi geri kazanma ve üstüne zirve yapma zamanı çünkü.Bege'nin aşırı baharatın zararlarını öğrenmesini isterim açıkçası :/