Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 825 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Önemli olan bilgi telepati balıklarını Jinbei BigMom'un yanına geldikten sonramı yoksa öncemi kullandıkları.
Önceden kullanıyolarsa aralarında Balıklar ile iletişime geçebilecek Balıkadam/Melez ya da bu özelliğe sahip başka birisi olabilir. Sonra kullanmaya başlamışlar ise Mom ile ortayı bulmalarındaki en önemli sebeplerden birisi bu olabilir.

Önemli olan bilgi telepati balıklarını Jinbei BigMom'un yanına geldikten sonramı yoksa öncemi kullandıkları.
Önceden kullanıyolarsa aralarında Balıklar ile iletişime geçebilecek Balıkadam/Melez ya da bu özelliğe sahip başka birisi olabilir. Sonra kullanmaya başlamışlar ise Mom ile ortayı bulmalarındaki en önemli sebeplerden birisi bu olabilir.
İki türlü de olayın ucu Jinbei'ye dokunuyor/dokunur. İkincisinin olması kurgu akışı açısından daha rahat olur. Jinbei hem Mom'ın emrinden çıkımş olur hem Luffy'ye yardım etmiş olur, hem de bu mesele sonrası tayfaya gelmiş olur. Ve Jinbei'nin tayfaya gelmesinin zorunlu olduğunu düşünüyorum ben. İlerde göreceğiz bir şekilde ama son savaşta çok yardımı dokunacaktır Jinbei'nin.

• Hem kişisel anlamda güçlü,
  • Hem balıkadamları savaşta yardım etmesi için ikna eder (Luffy zaten balıkların sempatisini kazandı),
  • Hem de denizlerdeki canlıları kontrol etme gücü bir korsan serisinde çok önemli olsa gerek :)
  • Hem de balıkadam ırkı ve insanlar arasındaki uzun süreli husumetin giderilmesi açısından gerekli.
Olayın bu şekilde Jinbei'ye bağlanabileceğini düşünüyorum ben açıkçası. Ve bağlanacaktır da. Jinbei hala Mom için çalışıyor neticede.

Rise and Shine

Birde Luffy'nin yemek sorunu var bunlar şimdi Big Mom'un adasına saldırmasın yemek var diye.

İyi güzel de neden hep son sayfada önemli bir şey oluyor ve bölüm bitiyor :( Birde sonraki hafta başka yerlere geçiyor artık dolu dolu açıklasa şu olayları...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık