Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 825 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oha spoyler gelmiş. Hem de ne spoyler. Heyecanlandım. :D

Germa 66'ya karşı kahraman hikayeleri üretiyorlarsa işin içinde Garp da olabilir. Big Mom zaten duyar duymaz bahsetti adından.
Da bu elemanların olayı ne ki sürekli denizcilerle çarpışıyorlar?
Lola şaşırtmadı. Benziyorsa kesin odur. :/
Sanji'ye kızan angut kim ola. Hem adamı sabiyken denizlerde kaybedin hem kızın. Bunlar tam sopalık.

Sanji'ye kızgın olan birinin Sanji'yi tanıyor olması gerek. Yani geçmişle alakalı bir mevzu. Aksi halde Sanji seri boyunca birilerini kızdırmak adına bir vukuat yapmadı. Bu noktada diğer arkadaşlar gibi ben de bu kıvırcığın Sanji'nin akrabalarından biri olacağını düşünüyorum. Ayrıca Sanji'nin tek kardeş olmadığına dair teoriler vardı. Vinsmoke'lar gibi köklü ve geniş bir ailenin tek çocuğu olması mantıklı değil bence. Bu nedenle önce kardeşi ya da abisiyle, son olarak da ''BABA'' yla tanışacağımızı düşünüyorum :)

Denizcilerle sürekli kapışmaları için bir sebepleri olmalı. Bu sebep her neyse denizcilerin, dolayısıyla dünya hükumetinin bir sağlam düşmanı daha olduğunu öğrenmiş olduk. Sanji burdan hareketle ailesini yanına çekerse ki ilerde çekmesini bekliyorum hükumetin işi çok daha zor olacak. Bu bilgi bize hükumetin tüm düşmanlarına rağmen nasıl ayakta kaldığı sorusunu bir kez daha sordurdu. Çünkü Korsanlar, Germa 66 ve Devrim ordusundan bahsediyoruz burada. Ki devrimcilerin başındaki adam (bence) tek başına bir yonkounun kişisel gücüne sahip zaten. Kısacası hükumetin bu dengeyi koruması denizciler ve amirallerle olacak iş değil. Hatta Cp-0 ile de olacak iş değil. Çünkü karşıdaki güçlerin toplamı muazzam. Hımm şu olabilir. Bu güçler hiçbir zaman bir araya gelmediği için hükumet için derhal yok edilmesi gereken güçler olmadı belki. Ama ne olursa olsun, hükumet bu güçlerle ayrı ayrı mücadele etmek zorunda olsa bile muazzam güçlü olmalı. Ve Cp-0 da hariç olmakla birlikte hükumet tarafında çok güçlü olan adamlar var hala. Sayılar ilerledikçe daha iyi anlıyor insan. Roger'ın işi gerçekten çok zormuş.

Lola'nın lafı tekrar geçtiyse Mom'un kızı olduğu kesinleşir bence. Bu sebeple de Mom'la bizimkiler arasında bir yumuşama olur mu ? Ahh olur :D Mom kitabelerden birini vermez ne olursa olsun. Bence Germa 66, Sanji ve Luffy'ler birleşecek ve Mom'u indirecekler.

Germa66 dekilere murderer demiyorlar mıydı? Sanji'ye atasr yapan elemanın ailesini falan katletmişlerdir.

Şu Sanji'nin geçmişi aydınlansın artık. Böyle efsanevi bir oluşum neden küçük Sanji'yi bulamadı veya bulmak mı istemedi artık, ne oldu çok merak ediyorum.

Şu Sanji'nin geçmişi aydınlansın artık. Böyle efsanevi bir oluşum neden küçük Sanji'yi bulamadı veya bulmak mı istemedi artık, ne oldu çok merak ediyorum.
Belki Zeff'de oluşuma dahildi. Sanji yanımda diye haberleşmişlerdir. Hem Sanji tehdit edildiğinde Baratieden de bahsediyorlardı.

Yami

Don Kriegin terör estirdiği denizde aramak akıllarına gelmemiştir.
Epey uzun yol almış Sanji.

Sanji kendi arzusu ile mi kaçıp küçükken aşçı olmuş yoksa gemi onlara mı ait bilmiyoruz. Gemi batınca aylarca ıssız bi kaya parçasında kalmışlar ve büyük ihtimalle büyüyene kadar öldü sanmışlardır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık