Roronoa Zoro
One Piece'in Sasuke'si belli oldu.
Ayaklarıyla denk değildi ki elleriyle denk olsunSanji'nin abisi Zoro'yu fena dövecek.Sen misin kardeşimi ezen diye verecek sopayı.
Zaten dediğim gibi Sanji ellerini kullansın Zoro önünde ceket iliklemeye başlar ileride.![]()
Belki Zeff'de oluşuma dahildi. Sanji yanımda diye haberleşmişlerdir. Hem Sanji tehdit edildiğinde Baratieden de bahsediyorlardı.Şu Sanji'nin geçmişi aydınlansın artık. Böyle efsanevi bir oluşum neden küçük Sanji'yi bulamadı veya bulmak mı istemedi artık, ne oldu çok merak ediyorum.
Don Kriegin terör estirdiği denizde aramak akıllarına gelmemiştir.Şu Sanji'nin geçmişi aydınlansın artık. Böyle efsanevi bir oluşum neden küçük Sanji'yi bulamadı veya bulmak mı istemedi artık, ne oldu çok merak ediyorum.
Sanji kendi arzusu ile mi kaçıp küçükken aşçı olmuş yoksa gemi onlara mı ait bilmiyoruz. Gemi batınca aylarca ıssız bi kaya parçasında kalmışlar ve büyük ihtimalle büyüyene kadar öldü sanmışlardır.Şu Sanji'nin geçmişi aydınlansın artık. Böyle efsanevi bir oluşum neden küçük Sanji'yi bulamadı veya bulmak mı istemedi artık, ne oldu çok merak ediyorum.