Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 824: Küçük Korsan Oyunları

Bölüm nasıldı?

• Çok İyi

Kullanılan: 159 76.8%
  • İyi

Kullanılan: 39 18.8%
  • Orta

Kullanılan: 4 1.9%
  • Kötü

Kullanılan: 1 0.5%
  • Çok Kötü

Kullanılan: 4 1.9%

• Kullanılan toplam oy
    207
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu ana karargahin yerinin bulunamamasi bile insanlari umutlandiran hukumetinde zaaflarinin ulasamayacagi seylerin oldugunu gostermek acisindan onemliydi. Insanlara bir mesaj asiliyordu. Ben sahsen diger halklarin dusen yerlerden pek haberdar oldugunu dusunmuyorum. Cunku tum haber kanallari hukumetin elinde istediklerini haber yapiyorlar istemediklerini gizliyorlar yapabildikleri kadar. Adamlar o kadar yil halki nasil uyuttu gercekten cok saglam haber kanallari var.
Bakalım dragon un açıklamasını bekleyeceğiz artık. Dragon bunu kasten mi yaptı, piyasaya çıkmak için fırsat olarak mı kullanacak yoksa başarısızlık belirtisi mi gösterecek. Şu an için muamma bir durum var. Dünya cevabımızı bekliyor diyordu bu adam. Belki de artık kendini göstermeye niyetlenmiştir

800 yıldır bulunamayan bir ada yani yaşayan hiç kimsenin daha önce görmediği bir ada var ortada yıkılmış. Oranın Baltigo olduğunu Dünya hükumeti nereden biliyor ? Oranın Devrimci karargahı olduğunu söyleye bilmesi için bir kurumun orada Devrimciler ile iletişime geçmiş olması lazım en azından bir kontak kurması lazım değil mi ? Yani Devrimciler oradan savaşmadan ayrılmış olması olanaksız değil mi ? Yoksa Dünya Hükumeti her hangi bir adayı yıkar ve oraya Baltigo der ve gövde gösterisi yapmaz mıydı ? Dragon olmasa dahi Devrimcilerin orada ufakta olsa da bir savaş belki de münakaşası olmak zorunda değil mi? Demiyorum ki Karasakal ve Devrimciler savaştı ama orada bir Devrimci oluşumu görülmeden hiç bilinmeyen bir adanın orası olduğunu söylemek ne kadar doğru bilemedim.

Adamlar harekete geçti.
Baltigo'yu mu umursayacaklar bundan sonra? Harekete geçtiklerinde Baltigo'yu bırakmıyorlar mı? Oradan ayrılmıyorlar mı?
Eeee o ada yıkıldıysa nasıl eksi oluyor? Adamlar başka işe doğru yola çıkmışlar.
Nereye harekete geçti?Ben devrimcilerin yerinin bu kadar kolay bulunmasının eksi olduğunu söylüyorum.Yıkılması da tuzu biberi oluyor.Bi bakıyoruz Sabo ateş meyvesi ile antrenman yapıyor 2 gün sonra Teach Cp-0 ile savaşıyor.Ki eğer Big Mom'ın adasına ulaşmadan Dragon'u görürsek Dragon'da bunun kötü olduğu filan yineleyecek olabilir.

Bu tür sansasyonel gazete haberlerini yapan adam Absalom değil mi idi? Bu alçak devrimcilere dair bir şey görse onu da yazar idi elbet. Ne kadar büyütüldü bu mesele.
Dandik Dragon şöyle bir bölümde Kadir İnanır gibi adamın önüne geçti ya ona üzülüyorum :(

Yami

Nereye harekete geçti?Ben devrimcilerin yerinin bu kadar kolay bulunmasının eksi olduğunu söylüyorum.Yıkılması da tuzu biberi oluyor.Bi bakıyoruz Sabo ateş meyvesi ile antrenman yapıyor 2 gün sonra Teach Cp-0 ile savaşıyor.Ki eğer Big Mom'ın adasına ulaşmadan Dragon'u görürsek Dragon'da bunun kötü olduğu filan yineleyecek olabilir.
Bulunması eksi değil aslında. Bulunup kaçmaları sıkıntı içeriyor. Küçük korsan grubu bile kendi çöplüğünü terketmez.
Her basıldıkları yerden kaçacaklar mı acaba ? Bu sıradan konakladıkları yerde değil.
Kaç yıllık karargah

Bakalım dragon un açıklamasını bekleyeceğiz artık. Dragon bunu kasten mi yaptı, piyasaya çıkmak için fırsat olarak mı kullanacak yoksa başarısızlık belirtisi mi gösterecek. Şu an için muamma bir durum var. Dünya cevabımızı bekliyor diyordu bu adam. Belki de artık kendini göstermeye niyetlenmiştir
O sozun altini doldurmasi lazim odanin. Bunuda CP0 a haber sizdirip toplantiyi basarak yapacagini dusunuyorum. Bekleyip gorucez dedidin gibi kalem odanin elinde.

Bulunması eksi değil aslında. Bulunup kaçmaları sıkıntı içeriyor. Küçük korsan grubu bile kendi çöplüğünü terketmez.
Her basıldıkları yerden kaçacaklar mı acaba ? Bu sıradan konakladıkları yerde değil.
Kaç yıllık karargah
Muhabbet sürekli başa dönüyor. E ölsünler mi?

Yami

Muhabbet sürekli başa dönüyor. E ölsünler mi?
Muhabbet geçmişine bakmadım. Doğrudur.
Devrimciler kendi alanlarını koruyamayan bir oluşum. Bu konakladıkları bir adada değil.
Bütün verilerin birikmlerin saklandığı bir yer. Yerini koruyamayan bir oluşum hükümet gibi
" Bizim adres burası kardeş " diyen bir kurumu nasıl yıkacak.
Şuana kadar Devrimcilerin yapmış olduğu büyük bir işgal hatırlamıyorum.
Flasbeklerde gördüğüm kadarıyla çocuk istismarının yanı sıra , köy gibi yerleşim yerlerini işgal ederek adam toplayan aciz bir kurum.
Kişisel güç eleştirmesini geçerek oluşumun yetersiz olduğunu vurguluyorum.
Supernovalar kendi dallarında daha faydalı işler yapıyor. Şuan için devrimciler serinin sönük yıldızları.
Ölürler umarım.

Muhabbet geçmişine bakmadım. Doğrudur.
Devrimciler kendi alanlarını koruyamayan bir oluşum. Bu konakladıkları bir adada değil.
Bütün verilerin birikmlerin saklandığı bir yer. Yerini koruyamayan bir oluşum hükümet gibi
" Bizim adres burası kardeş " diyen bir kurumu nasıl yıkacak.
Şuana kadar Devrimcilerin yapmış olduğu büyük bir işgal hatırlamıyorum.
Flasbeklerde gördüğüm kadarıyla çocuk istismarının yanı sıra , köy gibi yerleşim yerlerini işgal ederek adam toplayan aciz bir kurum.
Kişisel güç eleştirmesini geçerek oluşumun yetersiz olduğunu vurguluyorum.
Supernovalar kendi dallarında daha faydalı işler yapıyor. Şuan için devrimciler serinin sönük yıldızları.
Ölürler umarım.
Öncelikle sorulması gereken soru şu. Bu adamlar bugüne kadar nasıl ayakta kaldı? Cevap gizlilik. Bulunamamak. Bunu sağlayan şey büyük bir güç değildi yani. Kimse devrimciler inanılmaz güçlü adamlardan oluşuyor demedi ki. Ama karşı tarafta gücünü kanıtlamış bir oluşum var. Cp0 da olsa, karasakal tayfası da olsa bu aynı. Devrimciler isterlerse savaşı kazansınlar yerleri haber edildikten sonra bitmiştir o savaş. Gizli kalacakları başka yere giderler. Ya da bu bir fırsat olarak değerlendirilirse piyasaya çıkarlar. Henüz parlaklık seviyesi belli olmayan bir yıldız var ortada, sönmüş demek yanlış değil mi sence de. Adamlardan bahsedilen manga sayısı bile iki elin parmağını geçmez. Karasakal tayfası, devrimciler, yonkoular, kutsallar, süpernovalar cp0 vs ilk yarıda bahsedilmeyen ne varsa şu an patlamaya hazır bomba gibi.

Bu tür sansasyonel gazete haberlerini yapan adam Absalom değil mi idi? Bu alçak devrimcilere dair bir şey görse onu da yazar idi elbet. Ne kadar büyütüldü bu mesele.
Dandik Dragon şöyle bir bölümde Kadir İnanır gibi adamın önüne geçti ya ona üzülüyorum :(
Öf reyiz be. Duruşa bak. :( Gelecek bölüm de bol bol Sanji görürüz umarım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık