Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 824: Küçük Korsan Oyunları

Bölüm nasıldı?

• Çok İyi

Kullanılan: 159 76.8%
  • İyi

Kullanılan: 39 18.8%
  • Orta

Kullanılan: 4 1.9%
  • Kötü

Kullanılan: 1 0.5%
  • Çok Kötü

Kullanılan: 4 1.9%

• Kullanılan toplam oy
    207
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yanlız Dragon'un durumu için bir sürü ihtimal var lakin en yüksek ihtimal adayi terketmek zorunda kaldıkları yönünde. Çünkü zaten adam devrimcileri karargaha çağır diyor nereyr dicek 800 yıllık gizli adaya cagircak tabiki. Lakin belki Teach adaya gelmeden önce eylem planı üzerine adadan ayrılmış boş adayı gören Teach yıkmış olabilir. Yada Dragon Teach'in gelmesi üzerine burada gereksiz zahiyata gerek yok diyip terketmek zorunda kalmista olabilir. Lakin burada en güçlü ihtimal karargahlarını hemde tüm komutanların Teach üzerine terk etmesi siz kabul edersiniz ki daha yüksek ama tabiki kesin değil.
Lakin Teach geldi diye adayı bırakıp gittilerse çok saçma lan 800 yıllık gizli karargah öyle hemen terkedilecekse ohoo işimiz var daha karargahını koruyamayan adamlar nasıl devrim yapicak acaba. Birader bu yonko oluşumlarınin adalari belli degilmi gidip hükümet bassa basar ama adamların adalarını almak kolay değil. Bu devrimcilerin tek seferde ana karargâhlarının yıkılması hala gerilla taktiginde olduklarının ve bir yonko kadar güçlü oluşum olmadıklarının kanıtı bana göre. Fikrim sabit değil tabiki ama bana böylesi daha uygun geliyor. Ana karargah baba cagirisan en gizli karargahina cagirirsin komutanları bana göre ana karargahida koruman gerekir.

Evet .Dragon ve devrimcilerin düşmanıyım ya ben.Eksi yazmak için otu boku bahane ediyorum. Bak.Devrimcilerin ana üssü orası.Zou gibi kurtarılmış bi yer değil.Dragon baltigo'yu mu kurtardı?Merkezi orası adamın.Wano-Zou-Dressrosa bilinen yer Luffy bayrağını assa bile gelir biri yağmalar.Ama Baltigo binlerce yıllık gizemli ada diye geçiyor.Sen bu merkezi bilmem kaç yılın sonunda Cp-0 ile bi yonkonun savaş alanına çeviriyorsan aferin mi diyeyim devrimcilere.
Adamlar bırakıp gittiyse nasıl eksi oluyor bunu anlamıyorum. Adamlar harekete geçmiş ve gitmişse nasıl eksi?

Deşifre olduktan sonra yıkılıp yıkılmaması önemli değil ki, nasılsa adam uğramayacak bir daha oraya. Bir de denizci değil bu adamlar, sahip oldukları karargah görüş alış verişinin yapıldığı bir yer sadece. Orası olmaz başka yer olur. Olur mu yahu niye gülsünler, devrimcilerin aşıladığı şey düşünce zaten. Monarşileri deviren şey de bu. Bir iki karargah gitmiş çok mu. Marineford batıyordu neredeyse halkın güveni mi azaldı denizcilere şimdi.
Bu senin dusundugun kadar basit bir olay degil. Ana karargahdan bahsediyoruz burada hic olmasin simgesel bir degeri var kendi evini koruyamayan bir ordu bir olusum nasil insanlara bir seyler asilamaya calisir ve insanlara degisim vaat eder. Bu normal hayat degil gucle sekillenen bir dunya var bu senaryoda. En basitinden Luffy nin hayali en ozgur kisi olmak ama gucun yoksa bunu bile basaramiyorsun bu evrende. Sen gordun mu hic elini kolunu sallayarak gidip hukumetin merkezini basani. Bak beyazsakal bile sadece marine karargahini basmaya kalkti kellesini birakti ordan cikamadi ve dagildilar. Bundan sonra kim orayi basmayi aklina getirir ve cesaret edebilir insanlara bir mesajdir bu.

Adamlar bırakıp gittiyse nasıl eksi oluyor bunu anlamıyorum. Adamlar harekete geçmiş ve gitmişse nasıl eksi?
Şöyle oluyor, çok önemli bir karargahını kaybetmiş oluyorsun tabi işin prestijini saymıyorum. Ha Dragon gorsei, kutsal ejder falan hepsini ele geçirmeye, o toprakları işgale gitti diyorsan bir şey diyemem. Orada bile hata var aslında, hadi devrim olmadı, geri nereye döneceksin?
Baltigo'ya, kamyon kamyon silah getirmediler mi, hani Dof'dan aldıkları silahlar. Bu silahları eğer bırakmak zorunda kaldılarsa da eksi.

Bu senin dusundugun kadar basit bir olay degil. Ana karargahdan bahsediyoruz burada hic olmasin simgesel bir degeri var kendi evini koruyamayan bir ordu bir olusum nasil insanlara bir seyler asilamaya calisir ve insanlara degisim vaat eder. Bu normal hayat degil gucle sekillenen bir dunya var bu senaryoda. En basitinden Luffy nin hayali en ozgur kisi olmak ama gucun yoksa bunu bile basaramiyorsun bu evrende. Sen gordun mu hic elini kolunu sallayarak gidip hukumetin merkezini basani. Bak beyazsakal bile sadece marine karargahini basmaya kalkti kellesini birakti ordan cikamadi ve dagildilar. Bundan sonra kim orayi basmayi aklina getirir ve cesaret edebilir insanlara bir mesajdir bu.
Yanlışsam düzeltin yaklaşık 70 küsür devleti özgür bıraktı bu adamlar. Az bir sayı değil. Bu noktada olacak bir şeyi en fazla insanları üzer. Benim merak ettiğim şey diğer halklar devrimcilerin başarılarından ne kadar haberdar. Aslında bu meselede bu ayrıntıda çok önemli.

Nasıl bırakıp gitmişse?Dragon'un merkezini değiştirmek için Baltigo'yu boşalttığını mı söylüyorsun?
Adamlar harekete geçti.
Baltigo'yu mu umursayacaklar bundan sonra? Harekete geçtiklerinde Baltigo'yu bırakmıyorlar mı? Oradan ayrılmıyorlar mı?
Eeee o ada yıkıldıysa nasıl eksi oluyor? Adamlar başka işe doğru yola çıkmışlar.

Yanlışsam düzeltin yaklaşık 70 küsür devleti özgür bıraktı bu adamlar. Az bir sayı değil. Bu noktada olacak bir şeyi en fazla insanları üzer. Benim merak ettiğim şey diğer halklar devrimcilerin başarılarından ne kadar haberdar. Aslında bu meselede bu ayrıntıda çok önemli.
Bu ana karargahin yerinin bulunamamasi bile insanlari umutlandiran hukumetinde zaaflarinin ulasamayacagi seylerin oldugunu gostermek acisindan onemliydi. Insanlara bir mesaj asiliyordu. Ben sahsen diger halklarin dusen yerlerden pek haberdar oldugunu dusunmuyorum. Cunku tum haber kanallari hukumetin elinde istediklerini haber yapiyorlar istemediklerini gizliyorlar yapabildikleri kadar. Adamlar o kadar yil halki nasil uyuttu gercekten cok saglam haber kanallari var.

Yami

Belki Kaido kendisine zarar vererek yenilecektir.
Narutoda vardı Raikage sadece bir kere yenilmişti. Bir yara izi vardı onuda kendisi yapmıştı.
Belki Luffy veya başkası saldırısını kendine yansıtır. Gerçi böyle şeyler Narutoda oluyordu o_O

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık