Yoo vardım. Kaçacak adam başta ada basmaya gitmez.Emin misin? . Daha olaylar olmadan Teach kaçar korkak deniyordu sen yoktun forumda herhalde o zamanlar?
Yoo vardım. Kaçacak adam başta ada basmaya gitmez.Emin misin? . Daha olaylar olmadan Teach kaçar korkak deniyordu sen yoktun forumda herhalde o zamanlar?
Sen Dragon halen Baltigo'da mı zannediyorsun, vah vah....Ben kaçırmışım ya orayı, manga sayfasını atar mısın? Aynı mangayı okuyoruz, eminsin değil mi?
Hepsi Sabo salağı yüzünden işte. Gizliliği Burgess bozdu Sabo sayesinde. K.haki mağduru ezik bi karakter işte çocukken o kutsal sayesinde ölmeliydi.Belki de kendileri istedi yıkılmasını, gizlilik amacı dışında ne esprisi var oranın? Bilerek ifşa olmuş bile olabilirler.
@Alpamis Aynen.
Kalıntıların arasında yeni bir merkez kuruyor elleriyle .Sen Dragon halen Baltigo'da mı zannediyorsun, vah vah....
Ben Teach'e yazık olur diyordum. Ama ne olduğu belli değil. Dragon savaşmış mı? Kaçma mı kaçtılar? Yoksa başka bir yere gitmeleri mi gerekiyordu? Bir öğrenelim. Reveri'yi basmayı olayı var olabilir.Ohoo, Dragon Teach'e tek atar, Teach'e yazık olur diyenler vardı. Şimdi adası yamulmuş, Dragon adasını terk etmiş gitmiş, haliyle ters köşenin kralını olanlar tüydü, şimdi ne olduğunu bilmiyoruz falan filan diyorlar, bal gibi biliyoruz Baltigo'nun yıkıldığını ve Dragon'un mekanı terk ettiğini.
Burada açık açık diyor zaten. Kaçmışlar belli ki.Ben Teach'e yazık olur diyordum. Ama ne olduğu belli değil. Dragon savaşmış mı? Kaçma mı kaçtılar? Yoksa başka bir yere gitmeleri mi gerekiyordu? Bir öğrenelim.
Çok azimliymiş, tekrardan Baltigo'yu inşa edicem diyormuş....Kalıntıların arasında yeni bir merkez kuruyor elleriyle .
Erkan12, dalga mı geçiyorsun, trollüyor musun napıyorsun anlamadım da, Dragon'un Teach gelmeden çoktan oradan gittiği ihtimali de var. Bunu görmemekte bu kadar ısrarcı olmakla neyi amaçladığını bilmesem de, içi boş fanlığa lüzum yok açıkçası. Kaçmış da olabilir, olmayadabilir. Görmediğin yer burası.Sen Dragon halen Baltigo'da mı zannediyorsun, vah vah....
Hacım orda açık açık Teach'in Cp0'dan kaçtığını söylüyorlar. Devrimciler hakkında ne olduğu belli değilmiş.Burada açık açık diyor zaten. Kaçmışlar belli ki.
Devrimci karargahını yok etmiş demiş. Eğer bir şey olsaydı gündeme bomba gibi düşerdi yani bir şey olmadığını varsayabiliriz demiş. Daha ne kadar açık olabilir, kaçıp gitmiş adamlar.Hacım orda açık açık Teach'in Cp0'dan kaçtığını söylüyorlar. Devrimciler hakkında ne olduğu belli değilmiş.
Karargahın yok edildikten sonra ne yapacaksın orada ayıptır sorması, mülteci kampı mı kuracaklar....Hacım orda açık açık Teach'in Cp0'dan kaçtığını söylüyorlar. Devrimciler hakkında ne olduğu belli değilmiş.