Dragon'un o an orada olduğu bile belli değil yahu, bir sakin olsanıza. :/ Ne kin tutmuşsunuz arkadaş.Dragon'un yerinde Teach olsa korkak ezik gene kaçtı kesin yenildi denirdi hatta yenilmedi belli değil diyenler linç edilirdi eminim.
Dragon'un o an orada olduğu bile belli değil yahu, bir sakin olsanıza. :/ Ne kin tutmuşsunuz arkadaş.Dragon'un yerinde Teach olsa korkak ezik gene kaçtı kesin yenildi denirdi hatta yenilmedi belli değil diyenler linç edilirdi eminim.
Böyle bir şey barizken bir de kesin kesin yorumlar atıyorlar ya "nasıl kaçtı amaxd" "Teach yendixd" tarzında. Gülüyorum açıkçası.Oda'nın ayıbı olur. Teach'e yeniltmek için mi sakladın 20 yıldır adamı? Hani Dragon'un Teach'e ne engeli var ki? Gereksiz bir savaş olur.
Neden bu gereksiz tribe giriyorsun :S Kimse bilmeden etmeden yenildi demezdi.Dragon'un yerinde Teach olsa korkak ezik gene kaçtı kesin yenildi denirdi hatta yenilmedi belli değil diyenler linç edilirdi eminim.
Bakalım bu Oda'nın işi de belli olmuyor.:SBöyle bir şey barizken bir de kesin kesin yorumlar atıyorlar ya "nasıl kaçtı amaxd" "Teach yendixd" tarzında. Gülüyorum açıkçası.
Emin misin? . Daha olaylar olmadan Teach kaçar korkak deniyordu sen yoktun forumda herhalde o zamanlar?Neden bu gereksiz tribe giriyorsun :S Kimse bilmeden etmeden yenildi demezdi.
Belki de kendileri istedi yıkılmasını, gizlilik amacı dışında ne esprisi var oranın? Bilerek ifşa olmuş bile olabilirler.Sabo salağı orada bin kin titmyrm.s.s demeseydi belki şu anda ana merkez yıkılmayacaktı.
Ben kaçırmışım ya orayı, manga sayfasını atar mısın? Aynı mangayı okuyoruz, eminsin değil mi?Ohoo, Dragon Teach'e tek atar, Teach'e yazık olur diyenler vardı. Şimdi adası yamulmuş, Dragon adasını terk etmiş gitmiş, haliyle ters köşenin kralını olanlar tüydü, şimdi ne olduğunu bilmiyoruz falan filan diyorlar, bal gibi biliyoruz Baltigo'nun yıkıldığını ve Dragon'un mekanı terk ettiğini.