Kral
Bu arada bb yıktı diye birşey söylenmemiş.Biz neden sadece bb ye yükleniyoruz belkide dragon yer deiştirmeye daha gizli bir yer inşa etmiştir.Yanlış okumuş olabilirim çünkü hiç bb yazısı görmedim
O yüzden demiştim birçok ihtimal var diye. Sadece o açıdan düşünmemek gerek.Bu arada bb yıktı diye birşey söylenmemiş.Biz neden sadece bb ye yükleniyoruz belkide dragon yer deiştirmeye daha gizli bir yer inşa etmiştir.Yanlış okumuş olabilirim çünkü hiç bb yazısı görmedim
Bu adamın aranma posteri yokmu sanji nin bile resmini ne kadar zamanda koydular sadece smoker gördüğünü sanmıyorumFisher Tiger gözünü budaktan sakınmadığı halde yakalanması yıllar sürüyor. Dragon çok daha gizli takılan bir adam. Seri boyunca adamı görmüş tek Denizci askeri Smoker. Oda'dan her türlü trollü beklerim ben şahsen.
Daha BB nin adı bile geçmedi bekle istersen belki topuklamaz bu seferBB tam bir korkak ya. Dövüşte kazanamayacağını anladığı zaman ya hileye başvurur yada topuklar.
En son BB Devrimcilere saldırmayacak mıydı? Ona istinaden BB diyorum ben.Daha BB nin adı bile geçmedi bekle istersen belki topuklamaz bu sefer