Gayet mantıklı.6. Dragon önceden toplantı amacıyla Saboyla beraber adadan ayrıldı, mekanı boş bulan BB adayı mahvederek geri çekildi.
Gayet mantıklı.6. Dragon önceden toplantı amacıyla Saboyla beraber adadan ayrıldı, mekanı boş bulan BB adayı mahvederek geri çekildi.
O kadar önemli iki güç unsurunu flashbackte anlatacaksa yazıklar olsun. Olmaz ya, dediğin gibi öyle bir ihtimalin gerçekleşme olasılığını kabul etsem dâhi mantıksız kalıyor bir tarafları. Flashback'e falan atmaz ya.Flashback yapar anlatır belki savaşı. Dragon'u da işlemiş olur böylece. İhtimal dahilinde. Hem onu işlemesi için illa canlı olmasına gerek yok. Sabo üzerinden flashbackler ile de işler. Ya da bir kere yenildi diye bir daha asla karşımıza çıkmayacak diye bir şey de yok. Başka arc olur yine karşımıza çıkar, toparlanırken falan işlenir. Her türlü sonuca alıştırın kendinizi.
Aynı Mihawk gibi davranmıştır bence de.Dragon akıllı adam, zoru görünce kaçmıştır. Bir iki adamı gazlamıştır, benim acil işim vardı deyip arka Kapıdan tüymüştür.
Belli bir gücü vardır ama Akainu ötesinde olduğunu sanmıyorum.Onun düştüğü durumlara düşerse şaşırmam.Bende öyle düşünüyorum. Bazı film/dizilerde uyuşturucu/mafya patronları vardır. Kendileri güçlü olmasa da koruyucuları aşırı derecede güçlüdürler. Ama adam liderdir. Kesin Dragon öyle bir tip.
7.Olayın BB ile tek alakası Burgess'in Baltigo'da bulunması.BB hükümete olayı pasladı ve kendisi Zehaha demekle yetindi.Aklıma bir kaç senaryo geldi Baltigo ile alakalı muhtemelen bunlardan bir tanesi oldu:
1. Dragon zarara uğramamak için kaçtı.
2. Dragon savaştı lakin Baltigo büyük zarar gördü.
3. BB, Dragon'u yendi.
4. Baltigo'nun harabeye dönmesi pahasına Dragon BB'yi yendi.
5. BB, Dragon yerine direk Baltigo'ya saldırdı. Adamını alıp geri çekildi.
6. Dragon önceden toplantı amacıyla Saboyla beraber adadan ayrıldı, mekanı boş bulan BB adayı mahvederek geri çekildi.
BB tehlikeli ve zeki adam. Ama o gazete haberine göre bakacaksak büyük ihtimal savaş falan olmadı. Zaten o yer gizliydi, Marine ne ara gitti de fotoğraf çekti olayları öğrendi. Bir iş var bu işin içinde.Belli bir gücü vardır ama Akainu ötesinde olduğunu sanmıyorum.Onun düştüğü durumlara düşerse şaşırmam.
Soyle bi durum var dostum zoroyu severimde thriller barkta luffynin acisini zoro cekerken az daha ölüyoduZoro>Luffy
Zoro yıkılmadı Luffy yıkıldı
Ağlak prenses nedense gözüme güzel göründü bu bölüm
Binadan değil şunlardan bahsediyordum.Binanın yapısı öyle değil mi ya? Birlikteler
Soyle bi durum var dostum zoroyu severimde thriller barkta luffynin acisini zoro cekerken az daha ölüyodu