Onu biliyorum la bahsettiği o 20 krallık oradan gelme onunla karıştırmış ellam onu dedim.Yok Alabasta tek kutal ejder olmayı reddeden krallık ailesine mensup. Oraya zaten sadece krallar vs gidiyor kutsalların işi yok. Dressrosa, Alabasta, BAA, Sakura ve Prodence müttefik şuan. 50 den fazla diyor yaklaşık 10 da 1 ini kapmış bizimkiler.
Bakarmıyım hiç yuso. Renktaş dedin de dünkü beraberlik ve haftalardır peş peşe kaybettiğimiz puanlar geldi. :/Bak şimdi aklıma geldi de bu Darlton kral değil ki yahu, o niye katılıyor.
Bana da öyle ters ters bakacan mı renktaş.
Dragon ve Sabo da karşı taraf için sıkıntı, hem bir kere durum o şekilde ise karargâhın yıkılması da çok normal kalıyor. Yine de oradaki kişi sayısının az olduğunu farzediyorsak öyle ya da böyle zararları olacaktır karşı tarafa. Ben öyle düşünüyorum. Yenilmiş olmaları gibi bir ihtimal ölümüne saçma şuan.İyi de ortada oluşum yok, her biri bir yanda. Orada bir Dragon bir Sabo var. Hadi Sabo ayarı iki kişi daha olsun, yine sıkıntı.
Bu kadar BB yandaşlığını bünyem kaldırmıyor.@Nami
Dragon'u savunmaktan yıprandın iyice. Boşa yorma kendini, Dragon'a bir şey olmaz.
Bakarmıyım hiç yuso. Renktaş dedin de dünkü beraberlik ve haftalardır peş peşe kaybettiğimiz puanlar geldi. :/
Güle oynaya yendiler diyen yok zaten.Dragon ve Sabo da karşı taraf için sıkıntı, hem bir kere durum o şekilde ise karargâhın yıkılması da çok normal kalıyor. Yine de oradaki kişi sayısının az olduğunu farzediyorsak öyle ya da böyle zararları olacaktır karşı tarafa. Ben öyle düşünüyorum. Yenilmiş olmaları gibi bir ihtimal ölümüne saçma şuan.
Adayı depremle uzaktan yıkmıştır, Ada yıkıldıktan sonra Dragon bi yonkou ile savaşmanın anlamsız olduğunu düşünüp çekip gitmiştir, Hatta o adanın yıkılmış olduğunun duyulması bile Dragon'un işine gelmiş olabilir.İyi de ortada oluşum yok, her biri bir yanda. Orada bir Dragon bir Sabo var. Hadi Sabo ayarı iki kişi daha olsun, yine sıkıntı.
Birkaç hafta sürecek bu durum. Alışmaya bak bence. :/Bu kadar BB yandaşlığını bünyem kaldırmıyor.
Çok saçma çünkü. BB gibi bir adam Dragon'u yenemez. İhtimal dahilinde değil benim için.
Güle oynaya yendiler diyen yok zaten.
Kişi sayısı az zaten, Dragon çağırın milleti diyor. Demek baya adamları dışarıda.
O kadar sebep sunmama rağmen niye hala ölümüne saçma diyorsun? Ben de yenilmiş olmasını beklemiyorum, ama ihtimal dahilinde diyorum.