Yürü be başkanYoo sol alttakini demiyom. Onu bir halta benzetemedim zaten. Ama tilkivari kulakları var gibi alttakinin.
Devrim ordusu harekete geçmiş oldu
Onu şakasına yazdım zaten hemen de ciddiye almayın böyle şeyleriO karaladığım cümle için diyecek laf bulamıyorum. Ben anlatamam, kendin düşünüp bul saçmalığını.
130 falan yok zaten, lafın gelişi o arkadaş nerelere çektin olayı.
18 yılda titizce plan yapar ve tam istediğin gibi devreye sokarsan patır patır düşer hepsi. Üzerine 18 yıl düşünülen gizli bir hareket planı varsa hükumetin yapacağı hiçbir şey kalmaz. Karşısındaki düşman görünmez, sinsi ve çok zeki. Bahsettiğimiz bire bir kapışma değil, politik mücadele.
Dof düşünce işler hızlanmıştı zaten.O karaladığım cümle için diyecek laf bulamıyorum. Ben anlatamam, kendin düşünüp bul saçmalığını.
130 falan yok zaten, lafın gelişi o arkadaş nerelere çektin olayı.
18 yılda titizce plan yapar ve tam istediğin gibi devreye sokarsan patır patır düşer hepsi. Üzerine 18 yıl düşünülen gizli bir hareket planı varsa hükumetin yapacağı hiçbir şey kalmaz. Karşısındaki düşman görünmez, sinsi ve çok zeki. Bahsettiğimiz bire bir kapışma değil, politik mücadele.
18 lafın gelişi.
ama tahminlerime göre Roger'dan beri bu işin peşinde Dragon.
Adam Oda'nın yan sanayi asistanı.Açık ve net. Dragon, BB'yi yamultmuştur. Biri mekanını kaybetmiştir, biri de ciddi zarar görmüştür.
Az sonra...Hadi bakalım dediğin gibi mi çıkacak yoksa daha farklı olaylar mı göreceğiz ?
Luffy istemeden ona çalışıyor zaten. Devrimin yarısını o yaptı bilmeden. Çakal adam bu Dragon, boşa korumadı çocuğu Lougetown'da.Dof düşünce işler hızlanmıştı zaten.
Oda ile doğrudan irtibatım var, bölümlerden spoiler veremiyorum. Ancak işte böyle bilgileri doalylı verebiliyorum.Adam Oda'nın yan sanayi asistanı.
Tabi lan Trojanı saldı mahalleyeAz sonra...
Luffy istemeden ona çalışıyor zaten. Devrimin yarısını o yaptı bilmeden. Çakal adam bu Dragon, boşa korumadı çocuğu Lougetown'da.
Dur seni takibe alayım güzel kardeşim.Oda ile doğrudan irtibatım var, bölümlerden spoiler veremiyorum. Ancak işte böyle bilgileri doalylı verebiliyorum.