Amme hizmeti olsun. Bağlı krallıklar hakkında biraz bilgi içeriyor.
http://korsanfan.com/konu/dünya-hükümeti.4773/
http://korsanfan.com/konu/dünya-hükümeti.4773/
Bilmem hep kralları gördük. Şehir devletleriden vs bişi görmedik :/Sadece krallıklar mı katılıyor? Diğerleri de ülke yönetiyor sonuçta, katılmaları gerek mantıken.
20 yıl değil, 18+2 yıl.
İşte abartı oluyor 18 yıl yatıpta son 2 yıl'da 130 ülke çok benceSadece krallıklar mı katılıyor? Diğerleri de ülke yönetiyor sonuçta, katılmaları gerek mantıken.
20 yıl değil, 18+2 yıl.
"Meetings are held every four years at Mariejois and kings or queens gather to discuss matters that could affect the world."Bilmem hep kralları gördük. Şehir devletleriden vs bişi görmedik :/
18 yıl hazırlık süreci, 2 yıl darbe süreci.İşte abartı oluyor 18 yıl yatıpta son 2 yıl'da 130 ülke çok bence
18 yıl hazırlık ?"Meetings are held every four years at Mariejois and kings or queens gather to discuss matters that could affect the world."
Sadece kral ve kraliçeler içinmiş. Aristokrat zibidiler ya. :/
18 yıl hazırlık süreci, 2 yıl darbe süreci.
Kralcı hepsi :/"Meetings are held every four years at Mariejois and kings or queens gather to discuss matters that could affect the world."
Sadece kral ve kraliçeler içinmiş. Aristokrat zibidiler ya. :/
Sen hayırdır yaBana birisi hayrına Carrot avatarı yapsın diyecektim tam. Teşekkürler.
Carrot benim, kimse dokunmasın.
12 yıl önce Goadan adam topluyordu ne 8 i :/Dragon
Sekiz yıl önce Dragon, doğrudan Dünya Hükümeti'ne karşı bir isyan başlattı. Bir Dünya Toplantısı'nda onun yaptıkları konuşuldu. Zaman içerisinde "Dünyanın En Tehlikeli Suçlusu" ilan edildi.
18 yıl olayı nerden çıktı?
O karaladığım cümle için diyecek laf bulamıyorum. Ben anlatamam, kendin düşünüp bul saçmalığını.18 yıl hazırlık ?
18 yıl'da Dragon sadece çocuk yapsa Luffy gibi 10 tane olurdu hükümeti ele geçirirdi ne hazırlığı
Adam o zamandan buyana başlamış bence yavaş yavaş almış. Belki dediğin gibi 2 yıl da biraz daha hızlandırmıştır da 130 yine çok hiç inanasım gelmiyor
Hükümet bitmiş
18 lafın gelişi.Dragon
Sekiz yıl önce Dragon, doğrudan Dünya Hükümeti'ne karşı bir isyan başlattı. Bir Dünya Toplantısı'nda onun yaptıkları konuşuldu. Zaman içerisinde "Dünyanın En Tehlikeli Suçlusu" ilan edildi.
18 yıl olayı nerden çıktı?