Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 821: Anlaşıldı

Bölüm Nasıldı?

• Çok İyi

Kullanılan: 114 57.0%
  • İyi

Kullanılan: 56 28.0%
  • Orta

Kullanılan: 16 8.0%
  • Kötü

Kullanılan: 7 3.5%
  • Çok Kötü

Kullanılan: 7 3.5%

• Kullanılan toplam oy
    200
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayatımda okuduğum en güzel bölümdü diyebilirim. Zunisha ne yapmış olabilir diye sordum kendi kendime ve aklıma şu geldi:

Ya kendisi bir antik silahsa ve gücünü kendi iradesiyle kötü emellere kullandıysa?

Kaido bizim pıçakçıyı esir mi aldı la cidden de? Yoksa geçici olarak emrine mi girdiler? Benim adıma bölümün en ilgi çekici kısmı Apoo'nun Kaido ile iletişime geçmesiydi.

Kimsenin öyle bir şey dediği yok dostum. Jack balon değil ama serinin zirvesi de değil. Sen kim olursa olsun aynı şeyi yaşardı dedin, ben de yanlış olduğunu söyledim. Olay bundan ibaret.
Yok dostum sana kasten söylemedim yanlış anlama :) Öğlenin başlarında spoiler yorumlarında 1-2 arkadaş Jack Zunishadan dayak yedi diye balon çöp karakter dedikleri için kıyaslama yaptım. Tabi bu @troysi55 ve senin söylediğin karakterler meyve güçleri ile bir istisna olabilir fakat Filo Amirali Akainu bile şu durumda Jackın yerinde olsa yapabileceği tek şey Ryusei Kazan gibi tekniklerini kullanır. Tabi 1000 Senelik bir filin derisini delmek ya da devirmek için bu tür teknikler yeterli mi ? yeterli ise ne kadar sürer. Bu süre zarfında filin Akainunun bulunduğu gemiyi paramparça etmesi olağan mı değil mi ? bundan örnek verebilirim sanırım. Bende hata biraz fazla abartıp kim olursa olsun yener demem yanlıştı. Jack gibi meyve gücü uzaktan etki edemeyecek yada havada uçamayacak herhangi bir karakterin sonuda Jack gibi olur. Tamamen bu görüşü savunuyorum.

Büyük savaş için deniz krallarından sonra filde müttefik arasına girdi çok merak ediyorum o savaşta nasıl bir düşmanlar yaratılıcakta böyle muazzam müttefikler oluşturuluyor kişileri geçtim yani.

Jack'in pozisyonunda olsa kurtulacak olanlar;

Aokiji
Akainu
Kizaru
Fujitora
Doflamingo
Geppo kullanıcıları olabilir
Sanji (Geppo yada skywalk herneyse)
Crocodile (?)
Smoker
Buffalo
Marco
Çaka
Jinbei
Arlong

Gibi isimler olur benim fikrimce.

Apoo sattıysa bunları yerinde olur. Hawkins de danışman olur kaidou ya tam olur. Kid in boyun eğme ihtimali yok. Ama Apoo bi çakallık yapıp kaidou yu tufaya da düşürebilir. Eğlence kafasında takılan adam sonuçta, ne yapsa şaşırtmaz.

Efsaneydi ya. Tek attı resmen. :D
Çizimleri ayrı bir beğendim bu sayı.
Not: Kaido ve üçlü ittifakın olayı ne acaba.

Yalnız harbi efsane çizmiş be. Aşmış artık. Hani çok fazla capsini yaparlar ya the moment you realize you fucked up diye aynısını yaşamış Jack. Resmen beni benden aldı sahneler.

Denizi donduramayan, uçamayan şeytan meyveli kim varsa o duruma düşerdi. En fazla hortuma hasar verip durdurmaya çalışırsın ama o hortum momentumunu alırsa parçalamak ya da yakmak zorundasın (saka yakardı mesela hortumu). İstersen mihawk ol, hortumu gelirken kes gene üstüne düşerdi, o gemileri kurtaracak adam seride çok az. Yahu zaten jack salağı ne bekliyordu ki, hayvan dizlerinin üstüne çökse tsunami olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık