Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 821: Anlaşıldı

Bölüm Nasıldı?

• Çok İyi

Kullanılan: 114 57.0%
  • İyi

Kullanılan: 56 28.0%
  • Orta

Kullanılan: 16 8.0%
  • Kötü

Kullanılan: 7 3.5%
  • Çok Kötü

Kullanılan: 7 3.5%

• Kullanılan toplam oy
    200
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dövüş üstüne dövüşlerin gösterildiği onlarca bölümün üstünden daha 30 bölüm bile geçmedi arkadaş, ne sabırsızsınız. Seri tamamen dövüş üzerine kurulu değil ki her on bölümde bir sağa sola girişsinler. Ayrıca dövüş okumak için ne diye One Piece takip ediyorsunuz, anlamadım gitti bunu. Mis gibi Bleach var, Toriko var gece gündüz dövüşülen. :(
DÖvüş okumak için One Piece takip etmiyorum. 1 arc sonra savaşacağın adamın en güçlü adamı yaralı olarak dibine kadar gelmiş ve sen onu sadece uzaklaştırıyorsun bu saçmalıktan başka bir şey değil.

Demek ki Sanji tarafından devam edeceğiz. Kapakta Zoro bile yok :D Sanji'yi almaya Carrot ve Pedro hatta Momo da gidiyor galiba. Momo sesten rahatsız olduğu için gidebilir belki. Çocuk korktu lan :(

Hahah bune be.Bir karakter anca bu kadar saçma bir şekilde aradan çıkarılırdı.1 milyar ödülmüş te bilmem ne

Son düzenleme:
Jack'i hiç sevmemiştim zaten. Eğer aradan çıktıysa harbiden çok iyi olmuş. Boşverin ya gerek yok ona jxjdndnd

Şimdi Jack saçma sapan öldü aradan çıktı haksızlık oldu diyebilirsiniz.Ama biraz mantıklı düşününce Sengokuların kafileye saldırdıgında ölmeliydi zaten.Oraya yonkou bile elini kolunu sallayarak saldırmaz amiraller var aminium.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık