Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 821: Anlaşıldı

Bölüm Nasıldı?

• Çok İyi

Kullanılan: 114 57.0%
  • İyi

Kullanılan: 56 28.0%
  • Orta

Kullanılan: 16 8.0%
  • Kötü

Kullanılan: 7 3.5%
  • Çok Kötü

Kullanılan: 7 3.5%

• Kullanılan toplam oy
    200
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
G4 ün işlemediği hayvanlar var,o hayvanlar,zunishanın çeyreği bile değilldir.Neden kabullenmek istemiyorsunuzki,o fil yumruk tekme ile dövülemez.
Komikmisiniz la siz :hıh: Toptan zarar gören bacağı tek hamlede paramparça edecek adamlar var bu seride, Neymiş zarar görmezmiş Yaw he he:artiz:

G4 ün işlemediği hayvanlar var,o hayvanlar,zunishanın çeyreği bile değilldir.Neden kabullenmek istemiyorsunuzki,o fil yumruk tekme ile dövülemez.
Jack topla saldırdı.Fil ''Acıyor.Emir verin.Yoksa düşücem'' diyor.G4 Luffy'nin o toplardan daha güçlü saldırıları olduğu konusunda hemfikirizdir heralde.Fil kuvvetli ama abartmamakta lazım.Amiral,yonkou,Mihawk,G4 Luffy o fili yıkarlar.

Vay anasını Jack bir anlığına adını Yusuf Yusuf olarak değiştirmek istemiş :) Güzel bölüm yine. Ses olayı uzun zaman sonra tekrar gündeme gelmiş. Momo şaşırttı. Bacakları zayıf olsa da Zunisha komuta altına alındığında çok önemli bir güç. Jack güçsüz değil. Bir adam güçlü diye her koşul ve şartta güçlü olacak, önüne geleni ayağı altına alacak değil. Buna en büyük örnek serinin ana karakteri Luffy. Bu küçük detayı(!) göz önünde bulundurmayı unutmayalım. Bu seride avantaj-dezavantaj durumu her zaman oldu ve olmaya da devam edecek. Jack hiç beklemediği bir durumla karşılaştı ve bulunduğu konum kendisi için fazlasıyla kötü, Zunisha için de tam tersiydi. Zunisha'nın hortumunu durdurmakla Jack'in hortumunu durduran İnu 'yu karıştırmamak gerek.

Öte yandan Jack Luffy'nin övdüğü İnu ve Neko ikilisiyle 5 gün durmadan dövüşmüş bir adam. Minkler tarafından canavar olarak tabir edilen biri. Üstelik adam melez formuna bile geçmemiş haliyle dövüşmüş İnu ve Neko'yla. Bu adama güçsüz, tırt, balon demek en başta İnu ve Neko'ya hakarettir. Bu forumda bir karakter yenilince gömme festivalleri başlar. Yine şaşırtmadınız beni lan :)

Kim kiminle, nerede ve nasıl şartlar altında mücadele ediyor buna bakmak lazım. Neyse.. Jack'in işi bitti mi bitmedi mi bilmiyorum ama bitmemişse de şaşırmam. Ancak Oda aynı Vergo gibi onu da ana boss'tan evvel harcanmış olabilir. Güçlü adamları bu şekilde ortadan kaldırararak boss'un yenilmesine zemin hazırlıyor Oda. Vergo olsaydı da Mingo yenilecekti fakat Kaido ve 3 felaketi yenilmez bence. Bu zinciri kırmak için yavaş yavaş çalışmaya başladı Oda. Üstelik fil üzerinden Momo'nun yeteneğini ve bu yeteneğin dayandığı geçmişe bir gönderme yaparak hikayesini de işledi, bir taşla iki kuş vurdu. Eğer Jack saf dışı kalmışsa biraz da senaryo kurbanı oldu demek çok da yanlış olmasa gerek. Her neyse.. Sağlam bir psikopattı. Seriye farklı bir hava kattı. Kalan hayatında başarılar diliyoruz kendisine :)

Gelelim Apoo'ya. Bir yonkounun tek başına bile olsa ne kadar muazzam bir güç olduğunu sanırım anladık değil mi arkadaşlar ? Bu adamı teke tekte yenecek adamlar diğer yonkoulardan başkası değil. O 3 yonkoudan da hangisi yenebilir Kaido'yu meçhul. Adam 3 novayı dize getirmiş, sindirmiş ve eritmiş resmen. Hem de içinde Kidd'in olduğu bir nova gurubunu. İşte yonkou demek, kendisini indirmeye gelen en üst düzey novaları kendisi için çalışmaya mecbur bırakan bir güç demek. Kaido.. Reyizsin :sapkali::a:

Muhtemelen Kidd karakteri sebebiyle direndi ve Kaido onu hapsetti. Hawkins ne durumda bilmesek de Apoo emrine girmiş. Şimdi bunlar bizimkilerin ortalığı karıştırmasından faydalanarak bize katılabilir. Kidd'ler bize 3 novanın bir yonkou etmediğini gösterdiler diyebiliriz sanırım. Bu sebeple bir yonkouyu indirmek çok muazzam bir güç ve birlik istiyor. Kidd'ler de bize yardım ederlerse Kaido iner. Mangaka kaçınılmaz sona girdik demiş. Kaido Mom'dan bir adım önde gözükse de kimin önce ineceği hala belli değil. Sanji olmadan bu savaş gerçekleşir mi ? Gerçekleşmesine gerçekleşir ama mangakanın 2. kez Sanji'den ayrı bir savaş çizeceğini düşünmüyorum. Bir yonkounun inmesi için herkesin katkısı gerek. Umarım önce Sanji'yi alır öyle geçeriz Kaido'ya diyorum.

Arkadaşlar Luffy antik zamandaki joyboy'un iradesini alması düşük ihtimal. Amacını almış olabilir fakat iradesini almadığını düşünüyorum. Serinin başından beri bir çok okurun anladığı yada düşündüğü kadarıyla Luffy ve diğer D.'ler bu Antik Ülkenin kurucuları / yöneticileri yada alakalı kişiler ise Luffy bu ülkenin Liderinin iradesini alması yüksek ihtimal. Seri sonunda D.'ler bu antik ülkenin yöneticileri yada alakası olmayan Joyboy gibi sadece bu ülkenin yaptığı silahları kullanan insanları yönlendiren kişiler olarak gösterilirse ki öyle bir şey olmayacağa benziyor ben zevkle okuduğum seriyi üzülerek bitiririm. Joyboy'un amacı Deniz Kızına verdiği sözü tutmak , Neptune ise Noahı Poseidonun gücünü doğru yönlendirecek kişi geldiği zamana kadar koruduklarını söylüyor. İkisinin arasında bir eksiklik var Joyboy söz veriyor Neptune ise poseidonun gücünü doğru kullanmakta yönlendirecek kişiyi beklediklerini söylüyor. Buradan Luffy Joyboyun will'ini aldı demek yanlış olur zira Luffy şu zamana kadar ne dediyse yapmış birisi verdiği sözleri gerçekleştiren birisi. Joyboy ise bu sözü verip tutamamış birisi. Luffy dediğim gibi ya bu antik ülkenin liderinin iradesini aldı ya da Antik çağda bile olmayan bir iradeye sahip olarak doğdu. Luffyde şuan seride gördüğümüz D.'lerden daha fazla pozitif özellikler mevcut ;

- Ağzından kesin bir şey söylediği zaman Shanks'ın dediği gibi yapıyor. Bu Rogerdede mevcut fakat devam edelim.
- Etrafındaki herkesi teker teker müttefiği haline getiriyor.
- Gezdiği krallıktaki Prensleri - Prensesleri kanka ediniyor. Yukarıdaki ile aynı şeyi içeriyor fakat burayı özellikle vurgulamak istedim :D
- Herşeyin sesini duyabiliyor.
- Savaştığı kimseleri öldürmüyor sadece hayallerini yıkıyor. → Rogerin tek bir adamı için koca orduyu öldürdüğü biliniyor. Luffy'i diğer D.'lerden ayıran en önemli özellik ve müttefik edinmesindeki en büyük özellik bu olsa gerek.

Tüm bunlara rağmen dikkatimi çeken bir şey var. Joy-Boy Eğlenceli-Keyifli-Neşeli-Erkek anlamını taşıdığı için bu anlamlar birazda luffyi özetliyor gibi geliyor bana :D
Roger reankarnasyon meyvesi yedi 2. hayatında Garp'ın soyundan gelmeyi seçti hop Luffy olarak geldi dünyaya.Aslında lütfü, roger'ın garp tarafından eğitilmiş hali saygılar

Merak ettim acaba sesleri duyan başka insan varsa hükümette de sesleri duyan biri var mı acaba? Antik Krallık çok güçlü silahlar, D.ler derken hükümet bunları yok etmesi demek ihanet muhakkak vardır ama çok güzel bir plan komplo var bunu tasarlayan akıl ve güç ne acaba? Anlaşmazlık konusu ne? Garp ajan mı yoksa bu anlaşmazlığı bilip hükümeti mi haklı buldu da denizci oldu. Bence ilerde Antik Krallığı yıkan hükümet iyi çıkar ama sonradan hükümetin yozlaşmasi, kutsallar olayları yüzünden Hükümet bu hale gelmiş olabilirler. Yani ya Antik krallık iyi değilse hep hükümet kötü gözüküyor ama ilk başlarda yani Krallıği yok eden hükümet iyi olabilir. Sesleri duyma, antik silahlar ,meyveler, one piece bunlarin var olma amacı ne çok fazla silah var neye hazırlikti bu silahlar..
Hükümet iyi olsaydı arkeolokluk suç olmazdı .Akainu bi gemi dolusu masumu içinde bi bilgin olma ihtimali için öldürmezdi.

Acaba fil koşabiliyor mu ?
Zaten bir koşsa Tsunami olur :D
Gerçek hayatta filler 40 km/sa hızla koşabiliyor usain bolt 37.35 le felan dünya rekoru kırdı
Ve bi filin 350 km mesafe yüzdüğü de kanıtlamıştı.afrika kıyılarından madagascara yüzmüş bi tanesi(gereksiz bilgi mode on)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık