Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 821: Anlaşıldı

Bölüm Nasıldı?

• Çok İyi

Kullanılan: 114 57.0%
  • İyi

Kullanılan: 56 28.0%
  • Orta

Kullanılan: 16 8.0%
  • Kötü

Kullanılan: 7 3.5%
  • Çok Kötü

Kullanılan: 7 3.5%

• Kullanılan toplam oy
    200
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Roronoa Zoro

Fujin ve Raijin, farklı şeyleri farklı şekilde duyanlar :)
Luffy x Enel.

Jacki şişirdi şişirdi, sonrada teQ yedirtti. Seride çok nadir teQ yiyen oluyor biriside Jack oldu. Hatırladığım Luffy- Bellamy vardı, BB- Magellan vardı, Garp-Chinjao vardı. Jack'i sengoku+ Fuji'nin gemisine saldırmayı planlarken görüp sonra da teQ yiyişini görmek hayal kırıklığı yarattı. Kaido-sama'nın ikinci adamıysa ölmemiştir, çıkar bir yerden daha sonra.
Bu arada diğer eziklerde Kaido-sama'nın emrine girmiş hayırlı olsun. Momo veledinin de o yaşta file hükmetmesi de hoş olmadı.

Neko burada kalamayız dedi. Luffy gitmeye karar verdi. Law ve Zoro Wano'ya gidecek. Ve Yonkou saga başladı farkettiyseniz.

Kapakta Neko ve Inu Luffy ile birlikte çizilmiş. Tüm minkleri toplayıp mı gidecekler Luffy ile acaba?

Şöyle bir şey de var. Zou'da artık orada kalamaz. Zou nereye gidecek? :/

Bir bölüm çıkıyor gene bin tane soru işareti. :D

Jack the Loser. :(

Adam aslında çok güçlü ama hep yanlış zamanda yanlış kişilere çatmanın kurbanı oldu. Son saldırıda ölmemiştir büyük ihtimalle. Bir şekilde adaya çıkarsa bir kez daha dayak yiyecek, ki beni üzen de o zaten. :S
Fili öldüreceğim dediğinde bi numarası var sanmıştım. Adam ayağına top ateşledi ya. :(
Ne bekliyordu ki zaten. Fil yürüyor, su fışkırtıyor, canlı yani. Tabi kendini savunacak. :/
Çok vurdumduymaz adam bu Jack. Bir gemiyle koca adayı işgal etmeye çalışır, iki amiralli konvoya saldırır, devasa file bodoslama dalar. Bu zamana kadar iyi yaşamış yine.

Ek: Yine ölmemiştir. Enkazlara tutunup su üstünde kalır ve file tırmanır bir şekilde.

Fili öldüreceğim dediğinde bi numarası var sanmıştım. Adam ayağına top ateşledi ya. :(
Ne bekliyordu ki zaten. Fil yürüyor, su fışkırtıyor, canlı yani. Tabi kendini savunacak. :/
Çok vurdumduymaz adam bu Jack. Bir gemiyle koca adayı işgal etmeye çalışır, iki amiralli konvoya saldırır, devasa file bodoslama dalar. Bu zamana kadar iyi yaşamış yine.

Ek: Yine ölmemiştir. Enkazlara tutunup su üstünde kalır ve file tırmanır bir şekilde.
Ağa babası gibi bu da kalın kafalının teki işte. Bugüne kadar her işini kaba kuvvetle halletmiş birisinden taktik falan beklemiyordum zaten. :/

Jack'in harcanmasını çok kolay oldu. Ölmese de tayfasında ki şeytan meyvesi kullanmayanlar tarafından götürülür diye tahmin ediyorum. Bir de büyük savaşta kaybeder tam olur. :ehe:

Bu arada ben Kid ittifakının Kaido'nun altına girdiğini sanmıyorum. Bunu kabul etmeyecek kadar gururludurlar. Muhtemelen ittifaklarını Kaido ile genişlettiler. Zamanında reddit'te bununla ilgili başlık açmıştım.

Link= https://www.reddit.com/r/OnePiece/comments/3yc8cw/bigmam_vs_kaido/

Fırsat olursa bir de Türkçe yazıp fikirlerinizi öğrenmek isterim.
(Forumda yeniyim ama aşağı yukarı 6 aydır takip ediyordum. Daha önce üye olmaya çalışmıştım ama site problem çıkarıyordu.)

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık