Roronoa Zoro
Luffy x Enel.
Jack the Loser.Jack the Drowned
Jack the Drowned
Fili öldüreceğim dediğinde bi numarası var sanmıştım. Adam ayağına top ateşledi ya.Jack the Loser.
Adam aslında çok güçlü ama hep yanlış zamanda yanlış kişilere çatmanın kurbanı oldu. Son saldırıda ölmemiştir büyük ihtimalle. Bir şekilde adaya çıkarsa bir kez daha dayak yiyecek, ki beni üzen de o zaten. :S
Ağa babası gibi bu da kalın kafalının teki işte. Bugüne kadar her işini kaba kuvvetle halletmiş birisinden taktik falan beklemiyordum zaten. :/Fili öldüreceğim dediğinde bi numarası var sanmıştım. Adam ayağına top ateşledi ya.
Ne bekliyordu ki zaten. Fil yürüyor, su fışkırtıyor, canlı yani. Tabi kendini savunacak. :/
Çok vurdumduymaz adam bu Jack. Bir gemiyle koca adayı işgal etmeye çalışır, iki amiralli konvoya saldırır, devasa file bodoslama dalar. Bu zamana kadar iyi yaşamış yine.
Ek: Yine ölmemiştir. Enkazlara tutunup su üstünde kalır ve file tırmanır bir şekilde.
O Apoo idi de seni Kaido'nun yanında görürsem daha büyük hayal kırıklığı olacak benim içinDof ile kıyaslanan Jack... Dof olsa o hortumu keserdi... yada o bacağı... )
O değilde bu denden mushi de ki adam Scratchmen Apoo mu acaba ?