Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 821: Anlaşıldı

Bölüm Nasıldı?

• Çok İyi

Kullanılan: 114 57.0%
  • İyi

Kullanılan: 56 28.0%
  • Orta

Kullanılan: 16 8.0%
  • Kötü

Kullanılan: 7 3.5%
  • Çok Kötü

Kullanılan: 7 3.5%

• Kullanılan toplam oy
    200
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Serinin yaşayan en güçlü karakteri Zunisha reistir.Kaido, BM, Shanks,BB Zunisha reisin yanında 3-5 günlük çocuktur ! :D

O değilde çok merak ettim bu Zunisha kimdir ne günah işlemiş ki yüzlerce yıldır boş boş yürümekte.
Shanks Haoshoku kasar, BB Tsunami atar, Big Mom'ı da görürüz, Kaido da zaten ölmüyor, Zou öyle herkesi alamaz bu seride.

Okyanusdaki antik silah gibi karadaki antik silahında Zunisha olduğunu sallamıştım geçenlerde tutabilir gibi :D

Peki bu suç ne acaba? Wano'lular Eski Krallık'a bağlı gözüküyorlar. Bu fil herhalde o savaşta D'leri sattı. Eski Wano'lu Oden'in akrabaları da cezayı verdi bu file.

Kutsallar nasıl Fil'e suç işletti ya da bu fil nasıl karşı geldi cidden çok merak ediyorum.
Eğer Zunishanın magical bir yeteneği var ise Minkleri insan iken hayvan-insan karışımı birşeye dönüştürmüş olabilir.
Sonrasında ömrünün sonuna kadar onları sırtında taşımaya mahkum edilmiştir. Tabi bu biraz uçuk oldu.

1- Minkler nasıl bu hale geldi ?
2- Sonsuza kadar yürümeye mahkum edildiği bu yolda neden üstündeki adayı , minkleri taşıyor ?
3- Bu hayvan Momo'ya ben düşersem hepiniz ölürsünüz dediğine göre üstünde yaşayan varlıklardan haberi var ve böyle mantıklı bir konuşma yapması bile Antik Krallığı ve o dönemde neler olduğunu bilmesi gayet olası.
4- Minkleri üstünde taşıyor , Sonsuza kadar yürümeye mahkum edilmiş , Antik zamanda büyük bir suç işlemiş ve Momonosukeden emir alıyor , Minkler doğrudan Momonosukenin babasını ve Momonosukeyi ve onun hanedanının liderlerini efendileri olarak görüyor. Tüm bu olay örgüsünü nasıl bağlayacak gerçekten merak ediyorum.

Herkesin Luffy'nin sesleri duyup neden iletişime geçmediği yazılmış.Bundan ötürü aklıma gelen şeyleri yazayım. Otohime'nin sözlerini hatırlarsak:

http://www.mangapanda.com/one-piece/626/11

Burada birisinin ortaya çıkacak ve Shirahoshi'ye rehberlik edip doğru yolu göstereceğini ve yeteneğini doğru yolda kullancağına göstereceğini söylüyor. Bu olduğunda ise dünyayı değiştireceğini söylüyor.

Devam edelim:

http://www.mangapanda.com/one-piece/649/16

Neptün'ün dediğine göre Joy Boy boş yüzyılda yaşamış ve zamanın deniz kızı prensesine söz vermiş fakat yerine getirememiş birisi. Neptün Joy Boy'un yerine getiremediği sözü birisinin gerçekleştireceğini ve bu yüzden yüzyıllarca Noah'ı koruduklarını söylüyor.

Bu sayıya gelecek olursak:

http://www.mangapanda.com/one-piece/821/13

Burada Luffy Momonoske'ye file cevap ver sesin ulaşacaktır diyor fil devrilirse okyanusu boylarız diyerek Momonoske'yi yi yönlendiriyor.

Sonuç olarak Luffy'nin Shirahoshi ve Momonoske'yi yönlendirecek kişi olduğunu yönlendirebilmesi için de bu sesleri duyması gerektiğini düşünüyorum. Ayrıca Luffy'nin Joy Boy'un 'arzu-will'ini taşıdığını düşünüyorum. Luffy de Joy Boy gibi kendi zamanının deniz kızı prensesine söz vermesinden benzer yanları var.

Peki bu suç ne acaba? Wano'lular Eski Krallık'a bağlı gözüküyorlar. Bu fil herhalde o savaşta D'leri sattı. Eski Wano'lu Oden'in akrabaları da cezayı verdi bu file.

Kutsallar nasıl Fil'e suç işletti ya da bu fil nasıl karşı geldi cidden çok merak ediyorum.
Az once bir arkadasla bu konu uzerinde tartisiyorduk.
Bir fili duymak var ( Luffy-Roger)
Birde file emirler vermek var + olarak filin hafizasina girip gecmis ve simdiki ani animsayabildi. ( Momo-Oden)
Belkide Antik zamanda bu gucte olan kisi, Simdiki dunya hukumeti tarafindan kandirilmis biriydi?
Mesela bakinca Garp 'D' ailesinden olmasina ragmen denizcilerin kahramani.
Ayrica eski tarihte Simdiki dunya hukumeti antik silahlari kullanarak, D ailesini yok etmiyormuydu.
bu sekilde olamaz mi sizce?

karolla

Oden bildiğimiz üzere wanoyu dışarıya açmak istemiş. Ayrıca wanodan ayrılıp dünyayı görmüş. Seride wanodan ayrılıp dünyayı gezen kişi olarak şu ana kadar bir tek ryumayı biliyoruz. Eskinin en iyi kılıç ustası ve zamanının kralı olarak tanına kişi. Bence oden denen kişi ryuma ile aynı kişi olabilir. Veya oden ryumanın öğrenci veya çocuğu olabilir. Ve oden ryumanın dünyada gördüklerini anlatması üzerine kendisi de görmek isteyip yolculuğa çıkmış olabilir. İşin ucunda ryuma olacak bir şekilde.

O durumda Doffy avantajlı olurdu keserdi hortumu uçardı kaçardı ama bu Jack'i teke tekte alabileceği anlamına gelmez :hmm: Mesela o gemide Sakazuki olsa bence o da ölürdü çünkü oradan kaçmasına yarayacak bir gücü yok denize düşerdi direkt. Ama Kuzan kaçabilirdi denizi dondurarak koşar yada bir teleport gücü de vardı sanırım onun o şekilde kaçardı. Ama gel gör ki Sakazuki Kuzan'ı teke tekte yendi. Telefondaki kişi de eğer Apoo'yu öldürüp meyvesini başkasına yedirmedilerse Apoo'dur
Orda sakazuki olsa o bacak çoktan kopmuştu :)

Oden bildiğimiz üzere wanoyu dışarıya açmak istemiş. Ayrıca wanodan ayrılıp dünyayı görmüş. Seride wanodan ayrılıp dünyayı gezen kişi olarak şu ana kadar bir tek ryumayı biliyoruz. Eskinin en iyi kılıç ustası ve zamanının kralı olarak tanına kişi. Bence oden denen kişi ryuma ile aynı kişi olabilir. Veya oden ryumanın öğrenci veya çocuğu olabilir. Ve oden ryumanın dünyada gördüklerini anlatması üzerine kendisi de görmek isteyip yolculuğa çıkmış olabilir. İşin ucunda ryuma olacak bir şekilde.
Ryuma ile Oden arasında nesil farkı var diye hatırlıyorum. Ryuma'nın şimdi ki tarihten kaç yıl evvel yaşadığı söylenmiş miydi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık