Onunla ilgili kötü anılar geçtiyse hatırlayabilir. Belki de Wanoyu Dofla beraber ele geçirmiş olabilir Kaido, her ihtimal var işin içinde. Belki Punk hazarda gelmiştir.Soru, neden Dof?
Onunla ilgili kötü anılar geçtiyse hatırlayabilir. Belki de Wanoyu Dofla beraber ele geçirmiş olabilir Kaido, her ihtimal var işin içinde. Belki Punk hazarda gelmiştir.Soru, neden Dof?
Dressrosadan kaçmaya çalışırken dofun yaptığı işkenceyi görüp ondan korkmuştu.Onunla ilgili kötü anılar geçtiyse hatırlayabilir. Belki de Wanoyu Dofla beraber ele geçirmiş olabilir Kaido, her ihtimal var işin içinde. Belki Punk hazarda gelmiştir.
Kral olacak demişsin de, Kral değil Shogun olacak.Hatırlamadım onu hangi sahneden bahsediyorsun varsa sayfa atsana.
Ne oldu Shoguna ?
Aynı şey değil mi zaten Yönetim onun elinde olacak orada söylemek istediğim şey shogun inerse yönetim Momo ya kalacak sen neye takılmışsınKral olacak demişsin de, Kral değil Shogun olacak.
Olmaz olsun oyle shogunBiz yillardir nasil hayal ettik onu...Shogundan güç anlamında bir şey çıkmazsa da şaşırtıcı olmaz. Darbe ile oraya oturtulmuş bir adam. Halkı manipüle edebilecek, politik becerileri olan biri çıkabilir. Spandam ın birkaç gömlek üstü gibi.
Bunu banlayın.Olmaz olsun oyle shogunBiz yillardir nasil hayal ettik onu...
"Zoro shogun'u alana kadar bu adadan ayrilmam der ve 1 yilin sonunda shogun'u alir"Bu sure icerisinde digerleriyle birlikte kendi sinirini asmistir ve zoro>=amiral
Believe in wonderlandBunu banlayın.
Evet eğer Jack Zou'ya çıkarsa ve Zoro onu tek başına alırsa beni banlayın lafımın arkasındayım.Believe in wonderland
Bu arada asil sen banlanacaksin
"Zoro, jacki alirsa beni suresiz banlayin,banlamazsaniz da ben kendi hesabimi kapatirim.."