Daz Bonez'ın wikia da şöyle birşey yazıyor. Roronoa Zoro'ya kaybettikten sonra
Impel Down'da görülmüştür. Daha sonra İmpel Down Kaçışında dışarıda Crocodile ile beraberdir.Mangada 160. Chapter'da, Animede 103. Bölümde görünmüştür.
Zoro onu kendinin bile o zamanlar bilmediği gözlem hakisi ile yenmiştir yazıyor. Zoro kesmeden önce ki saldırıları hep başarısız olmuştu ve Mr 1 e çizik bile atamamıştı ama K.haki o anlığına ortaya çıkınca kesmiş oldu. Bu durumda kesme gücü mü ekleniyor tam anlayamadım bu olayı hala ama onun gibi bir şey olabilir yani sadece B.haki üstün olunca kesemezsin gibi bir olay olacağını düşünmüyorum o zaman çok saçma bir hal alır seri yani bu olay hakkında farklı şeyler açıklanacak gibi. Yani ''
hakin benim hakimden üstün değilse beni kesemezsin'' demişti Pica ama kesildi bunun gibi bir şey hiç mantıklı gelmiyor bana.
Bana mısın demedi derken Asura tekniğini kullanana kadar neredeyse hiç bir şey yapamadı. Hemde 2y sonrası dedim onu bende hatırladım ama Shin Sekai'de hızlı bir karakter karşısına gelmedi daha doğru düzgün. Hele de rakibin sağlam K.haki olursa zoro çok zorlanır buna emin ol.