Oooo harika tespit dikkat etmemiştim. Bu tespitin için teşekkür ediyorum.Bahseden oldu mu bilmiyorum da, sonra Luffy nerede diyor herkes. Luffy aşağıda ki Jack'i hissedip eline vermeye gitmiş. Partiyi bırakmasına sebep olacak daha önemli bir şey yoktur onun.
Bariz diye yazmadım da, kimsenin yazdığını görmeyince şey ettim. Neyse ikisinden biri olur herhalde.Oooo harika tespit dikkat etmemiştim. Bu tespitin için teşekkür ediyorum.
Çünkü şu zoro vs Jack muhabbetini bitirecek. Gerçi millet Luffy varken de forumda Zoro'ya aldırır Jack'i.
Luffy, hem Zunisha ile muhabbet edecek hem de Jack'e ayarı verecek herhalde.
Tek başına yenerse niye Luffy'den güçlü oluyor o kısmı açsana biraz.hiç ihtimal vermesem de jackte eğer handikap yoksa ve zoro tek başına bunu alırsa bushido haklı çıkabilir. ben zoronun tek başına yenecegine de ihtimal vermiyorum. yenerse luffyden de güçlüdür derim ama. ama böyle birseyi bence görmemiz şuan imkansız.
Konuş beeee . Vallahi bekliyorum usul usul kimler ne dedi belli, vakti zaman geldiğinde lafımızı diyecezSanji is super strong.
He's pretty much worth a thosund people.
Forum :Sanji aşçı zaten güçlü olmasına gerek yok.Aşçının dövüşle ilgisi olmaz.
Kapaklar geliyor yavaş yavaşşşş.
Yav,Jacki Zoronun hocası bile yenemeyebilir.Ne Zorosu ?
İnu ve Neko ile aralıksız kapışmış üstünede 2 amiralin olduğu gemiye dalıp canlı çıkmış Jackın tam gücünde olduğunu düşündüğünü söyleme bana !Yav,Jacki Zoronun hocası bile yenemeyebilir.Ne Zorosu ?