Umut fakirin ekmeğidir ne de olsa.Bence çarpıcı şeyler göreceğiz bu bölümde.![]()
Op yanıltmaz bizi. Umut değil.Umut fakirin ekmeğidir ne de olsa.![]()
Shanks dediler de ne oldu? Haklısın bugüne kadar neredeyse hiç yanıltmadı.Op yanıltmaz bizi. Umut değil.![]()
Shanks ne alaka? Bölümde adı mı geçiyor? Daha çok Robin'in açıklamalarıyla alakalı şeyler bkeliyorum. Belki başka şeyler de olur.Shanks dediler de ne oldu? Haklısın bugüne kadar neredeyse hiç yanıltmadı.
3-4 bölüm önce Shanks dediler ve sonra uyudular, sonra adı bile anılmadı. Yani büyük ihtimal Robin okusa da bizle paylaşmayacak.Shanks ne alaka? Bölümde adı mı geçiyor? Daha çok Robin'in açıklamalarıyla alakalı şeyler bkeliyorum. Belki başka şeyler de olur.
Diğerlerinden farklı olduğuna göre bahsetmezse ayıp olur.3-4 bölüm önce Shanks dediler ve sonra uyudular, sonra adı bile anılmadı. Yani büyük ihtimal Robin okusa da bizle paylaşmayacak.
Sonra çıkar Shanks ile ilgili durum ortaya.3-4 bölüm önce Shanks dediler ve sonra uyudular, sonra adı bile anılmadı. Yani büyük ihtimal Robin okusa da bizle paylaşmayacak.
Çıkmadı.Sonra çıkar Shanks ile ilgili durum ortaya.
Söylerse bir şeyler istisna olur ve bende bir istisna yaparım; kötüye oy atmam.Diğerlerinden farklı olduğuna göre bahsetmezse ayıp olur.
Gel parantez içine iddaasına gidelim, ben Robin kitabeyi açıklamayacak diyorum.:/Sonra çıkar Shanks ile ilgili durum ortaya.