Onu ben çoktan dedim please...Eğer 3 tanesinin yeri biliniyorsa diğerini bilmeye gerek yok. Mutlaka mavi kesişme noktalarından birinde olmalı. Ama muhtemelen her birinde yapılması gereken bazı şeyler var. Bu yüzden 4 ünüde bulmaları gerekecektir.![]()
Başkan Taşta harita var. Bu bir adanın haritası. Bu kırmızı taştan 4 tane var hepsinde 4 adanın haritası var bu adaların keşitiği yerdede raftel var raftele gidiş yolunu verdi. Yani bilgi poneglyph'i değil. Harita var sadece. Bu kırmızıdan da 1'i Big Momda biri Kaido'da olmak üzere bi de burada 3 tane var. 1'i kayıp.(Kayıp olanıda Jinbe'nin yanına aldığı olabilir deniliyor) Bence çok tatmin edici bilgilerdi. Ayrıca Oden Roger ile raftele gitmiş. Roger tayfasından bir kişi daha belli oldu. Crocus ile sake için kişinin o olduğundan şüpheleniliyor. Kaido ve Shogun yada Shogun olan Kaido burası bende henüz tam net değil ama ben kaido ve Shogun diye düşünüyorum. Sonrasında canavar korsanlarının wano'da olduğunu söylüyor. Kaido Shogun olsa bunu özel olarak belirtmezdi. Robin'in öneminden laf arasında Luffy'nin Sanji'yi kurtarmaya gideceğinden bahsediliyor. Tayfa zaten Kaido ve Big Mom'la olan ilişkilerini One Piece'e ulaşmak için Kırmızı poneglypleri bir şekilde okumaları gerek bunun yolu da onları dövmekten geçiyor. Oda bildiğin hedef gösterdi Luffy ezecek ikisini de. Bildiğin Oda bu bölümde tayfaya One Piece'e giden yolda resmi olarak hedef gösterdi. Yolu çizdi.Bu arada raftel yüksek bir ada bence. Dorukta zirvede bir yerde. Bence ilk inen Big Mom olacak Sanji'yi almasından sebep ve Poneglyph'i bulundurmasından sebep. Tabi bu iş o kadar kolay olmaz ittifakla olur Luffy power-up'ıyla olur orası bilinmez ama big mom gidici.Yorumlardan anladığım 4 kırmızı taş var raftelin yerini gösteriyorda taşta ne yazdığı belli değil.
Şampiyon, iyi güzel de, olay o değil işte. Çizdiğin şekilde birleşmeyebilir üç nokta. Farklı farklı yerlerden alınca sonuç oldukça değişken.Eğer 3 tanesinin yeri biliniyorsa diğerini bilmeye gerek yok. Mutlaka mavi kesişme noktalarından birinde olmalı. Ama muhtemelen her birinde yapılması gereken bazı şeyler var. Bu yüzden 4 ünüde bulmaları gerekecektir.![]()
Za
Bana kalırsa Kaidoyu ,Rogerdan aşağı kesmez ama Kaido dalavere ile yenmiş ise,gözümde değeri sıfıra iner.