Zaten yerle bir edilmiş vaziyette değil mi?Ss alın.Wano'da Raizo yüzünden yerle bir edilir.
zou yerle bir halde. Wano değilZaten yerle bir edilmiş vaziyette değil mi?
Oda büyük seven samuria hayranı ondan bekliyorum. Özellik Kyuzo o filmde favori karakterim benimdeMifune seven samuraide kikuchiyo idi
Bi Tv dizisinde shougun idi
Amiral olmasın belkide mifunenin bütün rollerini görürüz
Kabul edemem böyle bir durumu. Umarım çok fazla dostluktan dolayıdır.Dostlukta Japon geleneginden diğer geleneklere kadar hiçbirinde ayaklarına kapanılmaz. En fazla eğilirler. Bunlar burda direk emir komuta beklercesine diz çöküyor. Diyalogları söylenenleri geçtim buradan bile çıkarım yapabilmek mümkün.
Parantez içi efsane.Ss alın.Wano'da Raizo yüzünden yerle bir edilir.
Bence Wano şuan iç karışıklık içerisinde, Kaidou bir şekilde elinde tutmak istiyor sonuçta o bölgeyi.zou yerle bir halde. Wano değil
Bence diyerek böyle birşey söyelyebilirsin fakat Wano zaten yerle bir diyemezsin herhangi bir bilgin olmadanBence Wano şuan iç karışıklık içerisinde, Kaidou bir şekilde elinde tutmak istiyor sonuçta o bölgeyi.
Dressrosadakiler zaten böyle birşey yaptılar baba-oğul sözleşmesi adı altında. Sen dalga mı geçiyorsun onu anlamadım ?Kabul edemem böyle bir durumu. Umarım çok fazla dostluktan dolayıdır.
Dressrosa'dakiler de böyle çökmez mi Luffy için benzer durumda?
Bilgim var, Kaidou orayı ele geçirmek istiyor. Jack'in Raizou'yu elde etmek istemesi ve Raizou'nun da Wano'nun bir ferdi olması çok yüksek ihtimalle Kaidou'nun orayı kontrol altına almak istediği gerçeğini ortaya koyuyor.Bence diyerek böyle birşey söyelyebilirsin fakat Wano zaten yerle bir diyemezsin herhangi bir bilgin olmadan