Spoiller mi kaldı la bölümü atmış resmen, hem belki raizu fotojenik degildir belki gerçekte daha yakışıklıdır
40 yapar demeyi unutmuşsun.Raizo'nun kafasında bir hilal var. Poneglyph Ay ile alakalı olabilir. Şu an Ay'a giden bildiğimiz kişi kim ? Enel. Enel Ay'da ne yaptı ? Bir kabile gibi bir şey ile tanıştı. Bu kabile ile bilgi içeriyor olabilir .
Böyle bir yerden ryuma nasıl çıkmışsa artık. Ek olarak momonosuke ileride en güçlü kılıç ustası olacak.Bu Wano'luların hepsi sirk kaçkını diyordum yanılmıyorum tiplere gel.
Böyle bir yerden ryuma nasıl çıkmışsa artık. Ek olarak momonosuke ileride en güçlü kılıç ustası olacak.
Dragon'un hareketlerini geniş ölçekte gözlüyor olabilirler. Sonuçta adam tüm başları çağırdı yani diğer birlikler hareket halinde görüldüyse onu konu alan bir yazı olabilir.Vay raizo neden ortaya çıkmadı diyorduk belli oldu. Yazıtta ne yazıyor acaba... iki zoan meyvesi yiyen evlenirse çocukları mink mi olur dikkatli olun yazsa ne gulerim )
Gazetede ki resim dragon belli oldu
Bu forumda tam çıkmıyor burnu falan :S Arapça desteklemiyor herhalde forum (arapça değilmiş la o lam a benzettimiştim )( ͡° ͜ʖ ͡°)
Orası söylenti zaten kesin olan şey Weebil'in 7. Schibukai olduğuO kesin değil. Oğlu olabilir de olmayabilir de kesin bir şey denilemez şimdilik.