opxdb crossover ne ise artık orada varmış.
Zoro Ryuma'nın soyundan çıkacak buna bağlanır umarım.
Jinbei'den sonra kunoichi gelecek diye bir şey sızmış çok eskiden. Luffy, partiden Jinbei'yle gelse bari.
Bu arada Raizou'nun kafasındaki yarım ay ile dolunay muhabbetinin bir ilgisi vardır belki.
Aha bir şey buldum.
Soyunu bilemem de belki de isim değişikliği oldu.Sonradan gelen tanınmamak için değiştirdi.Herkes ''d'' değil ki.Devlet bile roger ın adını gold yapmışken.Zoro ryumanın soyundan çıksaydı, ryuuma roronoa adından onu tanırdı.
Sanırım zoronun adını bilmiyor. Yani zoro ona söylemedi. Mangada bakınıyorum da göremedim adını söylediğini.Soyunu bilemem de belki de isim değişikliği oldu.Sonradan gelen tanınmamak için değiştirdi.Herkes ''d'' değil ki.Devlet bile roger ın adını gold yapmışken.
Adını söylemedi de kan bağı önemli isimler geçici.Sanırım zoronun adını bilmiyor. Yani zoro ona söylemedi. Mangada bakınıyorum da göremedim adını söylediğini.
Senaryo mu yok. Wano'da iç darbe yaşanır. Shogun ve ailesi öldürülür ve kundaktaki küçük Zoro son anda kaçırılır. Kaçıran adam güvenliğini sağlamak için yetimhaneye bırakır.Zoro ryumanın soyundan çıksaydı, ryuuma roronoa adından onu tanırdı.
Eğer Zoro Ryumanın oğlu yada torunuysa Thriller Barkda onu huzura kavuşturduğunu söyleyebilirizSenaryo mu yok. Wano'da iç darbe yaşanır. Shogun ve ailesi öldürülür ve kundaktaki küçük Zoro son anda kaçırılır. Kaçıran adam güvenliğini sağlamak için yetimhaneye bırakır.
Zoro evden ayrılıp kayboluyordu benim hatırladığımSenaryo mu yok. Wano'da iç darbe yaşanır. Shogun ve ailesi öldürülür ve kundaktaki küçük Zoro son anda kaçırılır. Kaçıran adam güvenliğini sağlamak için yetimhaneye bırakır.
İçimden bir ses Wanoda böyle karşıt bir klan söz konusu ise Zoronun Kozuki klanının karşısındaki klandan mensup olacağını düşünüyorZoro evden ayrılıp kayboluyordu benim hatırladığım