Hiç görmedikleri birini sezebilecek derecede k.hakileri yoktur herhalde. Yani varlığını sezseler bile nasıl tanıyacak?Beyler cevap bekliyorum.
Zoro, Sanji ve LUFFYYYYYYYYY bu Raizo'yu nasıl sezmedi? Teşekkürler.
Hiç görmedikleri birini sezebilecek derecede k.hakileri yoktur herhalde. Yani varlığını sezseler bile nasıl tanıyacak?Beyler cevap bekliyorum.
Sezdikleri kişi akıllarında isim olarak belirmiyor ya?Beyler cevap bekliyorum.
Haha ne zalım adammışsın sen de arkadaşBu bölümle anlaşılıyo ki Jack boşuna yapmamış işkence. Adamım benim önceden öngörmüş herşeyi. Jack is god. Akainu görünene kadar yeni adamım Jack bundan sonra.
Sezmiş de olabilir nerede nerede diye söyleniyordu çünkü. Adamları 1 haftadır hala Raizo'yu arıyordu. Sezmemiş de olabilir tabi.Peki ya Jack?
Hiç görmedikleri birini sezebilecek derecede k.hakileri yoktur herhalde. Yani varlığını sezseler bile nasıl tanıyacak?
Caribou'yu sezmişlerdi ya. Ondan sordum. Hadi tanımadıkları biri ondan sezemedi diyelim ama bunca zamandır Inu veya Neko'nun kaldığı yerdeyse tam fiyasko. En azından yakınlarında biri olduğunu sezebilirlerdi.Sezdikleri kişi akıllarında isim olarak belirmiyor ya?
Belki de Dragon Ball'daki "ki"yi gizleme özelliğini artık seride görmeye başlarız. Zaten bir ninjaya daha çok yakışacak bir özellik olamaz herhalde.Beyler cevap bekliyorum.
Herhangi biri olarak değerlendirmişlerdir işte.Caribou'yu sezmişlerdi ya. Ondan sordum. Hadi tanımadıkları biri ondan sezemedi diyelim ama bunca zamandır Inu veya Neko'nun kaldığı yerdeyse tam fiyasko. En azından yakınlarında biri olduğunu sezebilirlerdi.
Şimdi Luffy söylüyor. Hayvan gibi bir şey seziyorumi gidip bakalım. Yani farklı bir şeymiş gibi bahsetti. Yoksa Luffy'nin görmediği Minkleri sezme ihtimali de var. Ayrıca sezdiği kişinin Raizo olup olmadığını anlayamaz. En azından bence yüzünü görmesi aurasını bilmesi lazımdır.Sezmiş de olabilir nerede nerede diye söyleniyordu çünkü. Adamları 1 haftadır hala Raizo'yu arıyordu. Sezmemiş de olabilir tabi.
Caribou'yu sezmişlerdi ya. Ondan sordum. Hadi tanımadıkları biri ondan sezemedi diyelim ama bunca zamandır Inu veya Neko'nun kaldığı yerdeyse tam fiyasko. En azından yakınlarında biri olduğunu sezebilirlerdi.
Kesin sezmelilerdi demiyorum ama sezme ihtimalleri vardı.
Diğerlerinden farklı bir aurası vardır.7912631827 tane Mink arasında sezememeleri... ayıp lan.