Aslında tam shounen tarzı oldu.Olsa güzel olur.Böyle kurgular ve sahneler çok oluyor ama hep insanı gaza getiriyor.Güzel.
Aslında tam shounen tarzı oldu.Olsa güzel olur.Böyle kurgular ve sahneler çok oluyor ama hep insanı gaza getiriyor.Güzel.
Hep kurguladığımızla kalıyor ama.Sanji hakkında zibilyon tane teori atıldı tutturunına denk gelmedim Tek North blue da doğmasının ilerde değinilir diyorlardı o tuttu diyebiliriz.Aslında tam shounen tarzı oldu.Olsa güzel olur.Böyle kurgular ve sahneler çok oluyor ama hep insanı gaza getiriyor.
bana da niyeyse dört yüz beş yüz milyonluk adamı adam yerine koymaz gibi geliyor. ama evet sümüklü bir şey çıkma ihtimali korkutucu haklısınAğa şu seride kaç Suikastçi kaç ödül avcısı gördük ?
Cp 9 - İdare eder [ 2 yıl sonrası için diyorum ]
Cp 0 - Eeh işte
Kos koca seri Suikast diyorsun 4 adam geliyor.
1 tanesi Lucci [ diğer 3'ünü daha görmedik ve Robini saymıyorum ] Kaku felanda vardır ama gördüklerimizden yola çıakrsak.
Sanjinin babası 400-500m ödülü göründe önce Donuna sıçar sonra dötüm dötüm arka kapıdan kaçar bence
[ Bende şöyle Zoyldckler gibi olsun isterim ama ODA kesin sümüklü salak saçma bir şey yapar ]
Karizmatik sarışın birisi çıkacaktır. Ailesine benziyor çünkü karakterler. Kaşı kıvırcık olur en fazla.Babası Rayleigh görünüşü ve karizmasında çıksa mükemmel olur ama tahmin ettiğiniz gibi mangaka yine trolleyecek.İnsana benzesinler yeterli benim için beklentilerimi düşük tutuyorum. :/
Ben zoro haklıdır ya da haksızdır demiyorum. Genel olarak 1 bölüm zoro şöyle güçlü böyle güçlü 1 bölüm zoro adam değildir. Birkaç hafta sonra zoro adam değildir diyenlerin yarısından çoğu 2-3 hareket görünce zoro çok iyi ağbi ya diyecek ben onun için öyle yazdım. Herkesin kendi yorumuAğa matimatik de mi yapamiyonuz nedir ?
Amiral < Yonkou < 2x Yonkou Üper valla
Kos koca Marine HQ bile 2 yonkou ile baş edemeyiz diyerek savaşa son veriyor ? Neyin mantığı lo bu Zoro dibine kadar haklı.
Ancak zorodan isterse 4 Yonkou olsun Sanjimizi alırık demesini beklerdim
Yok bu konuda troll olmayacaktır. Sanji'nin aile bildiğin karizmadan yığılan tipler olacaktır.Babası Rayleigh görünüşü ve karizmasında çıksa mükemmel olur ama tahmin ettiğiniz gibi mangaka yine trolleyecek.İnsana benzesinler yeterli benim için beklentilerimi düşük tutuyorum. :/
Çok iyi, güçlü ve adam olma durumu farklı yalnız. Zoro geçmek istediği adamdan eğitim almayı kabul ettiğinde, büyük bir darbeyi almıştı zaten.Ben zoro haklıdır ya da haksızdır demiyorum. Genel olarak 1 bölüm zoro şöyle güçlü böyle güçlü 1 bölüm zoro adam değildir. Birkaç hafta sonra zoro adam değildir diyenlerin yarısından çoğu 2-3 hareket görünce zoro çok iyi ağbi ya diyecek ben onun için öyle yazdım. Herkesin kendi yorumu
+1Babası Rayleigh görünüşü ve karizmasında çıksa mükemmel olur ama tahmin ettiğiniz gibi mangaka yine trolleyecek.İnsana benzesinler yeterli benim için beklentilerimi düşük tutuyorum. :/