Ağa matimatik de mi yapamiyonuz nedir ?Zoro Fujiye sıra bende derken Zoroyu amiral seviyesine yakın bakın Fujiye ne dedi olmuştu şimdi 2 Yonkou'ya gidemeyiz diyince güçsüz,korkak oldu. Valla anlamakta zorlanıyor insan.
Bir de Sanji diğerlerini bekleseydi de ona göre hareket etseydi diyenler var. Bege de zaten bekleyelim onları düşünür taşınır bir karara varırsınız diyecekti
64 sayfa zoroyu taşladınız ama...
Zoroyu yedirmeyiz
Güzel.Sanji'nin babasını şöyle bekliyorum hikayesini yazayım.
Soylu - İşte öldüreceğin adamın posteri bu.Eğer onu hükümet yerine bize getirirsen bu ödülün iki katını sana ödeyeceğiz.
Baba - 400 milyon beri mi ? Siz benimle dalga mı geçiyorsunuz ha ?
Ben bu paraya sinek bile öldürmem.Benim kim olduğumu sanıyorsunuz ? 1 milyar ödülün altına bana gelmeyin eziklerle harcayacak vaktim yok.
- Ne dedin sen ? Illyus sama ile nasıl böyle konuşabilirsin hiçbir yere gitmiyorsun.
- Aaaaaaahhhhhh !!!
Ve soylunun kötü şöhretli ve en güçlü koruması tek yer.
Aldırış etme insanlara. Bugün Zoro'yu yeren yarın senden büyük Zoro fanı kesilir. Ss al görürsün ilerde.Umarım bir daha Zoro'yu övmezsiniz. Sanki adam ilk defa bu tarz bir konuşma yapıyor da.
Ağa şu seride kaç Suikastçi kaç ödül avcısı gördük ?Sanji'nin babasını şöyle bekliyorum hikayesini yazayım.
Soylu - İşte öldüreceğin adamın posteri bu.Eğer onu hükümet yerine bize getirirsen bu ödülün iki katını sana ödeyeceğiz.
Baba - 400 milyon beri mi ? Siz benimle dalga mı geçiyorsunuz ha ?
Ben bu paraya sinek bile öldürmem.Benim kim olduğumu sanıyorsunuz ? 1 milyar ödülün altına bana gelmeyin eziklerle harcayacak vaktim yok.
- Ne dedin sen ? Illyus sama ile nasıl böyle konuşabilirsin hiçbir yere gitmiyorsun.
- Aaaaaaahhhhhh !!!
Ve soylunun kötü şöhretli ve en güçlü koruması tek yer.