Aha age-skip.Acaba iş Luffy VS Bib MOM olursa Luffy o kutuda kalmış haplardan 1-2 tane atar mı acaba
19'dan 23-25 e felan kadar yaşlanır adam olur belki
Aha age-skip.Acaba iş Luffy VS Bib MOM olursa Luffy o kutuda kalmış haplardan 1-2 tane atar mı acaba
Keşke fiziksel yaşlanmayla adam olsa :SAcaba iş Luffy VS Bib MOM olursa Luffy o kutuda kalmış haplardan 1-2 tane atar mı acaba
Cavendish gelsin. Hem Zoro'dan daha güçlü hem de adam gibi adam.Zoro ölsün. Tayfaya adam gibi kılıç ustası gelsin. Adam olsun yeter.
Hakuba bile Zoro'dan adam.Cavendish gelsin. Hem Zoro'dan daha güçlü hem de adam gibi adam.
Tam ben yazacaktım bunu.Cavendish gelsin. Hem Zoro'dan daha güçlü hem de adam gibi adam.
Duygularıma tercüman oldun resmen.Yazıklar olsun lan. Kuinanın kemikleri sızlıyor şimdi. Bir gün kalkıp mezarına gideceksin. Bak Kuina gördün mü dünyanın en büyük kılıç ustası oldum diyeceksin. Kuina da kalkıp Ah zoro en büyük kılıç ustası oldun ama adam olamadın diyecek. Ve o noktada harakiri yapacak hepimiz kurtulacağız
Ahaha. Helal la, çok güldümYazıklar olsun lan. Kuinanın kemikleri sızlıyor şimdi. Bir gün kalkıp mezarına gideceksin. Bak Kuina gördün mü dünyanın en büyük kılıç ustası oldum diyeceksin. Kuina da kalkıp Ah zoro en büyük kılıç ustası oldun ama adam olamadın diyecek. Ve o noktada harakiri yapacak hepimiz kurtulacağız