Zoro = luffy + sanji + usopp + doger uyeler. Bu söylediğin savaş sebebiZoro tayfanızın savaş gücünün yarısını oluşturuyor, haklı olarak Luffy dışındakileri çok önemsemiyor.
Zoro = luffy + sanji + usopp + doger uyeler. Bu söylediğin savaş sebebiZoro tayfanızın savaş gücünün yarısını oluşturuyor, haklı olarak Luffy dışındakileri çok önemsemiyor.
Peki Zoro adam mıdır?Bölüm yorumlarında her 3 mesajdan biri adam mıdır değil midir olursa. biri yazmalı sanal bir karakter adam mıdır madam mıdır. tartıştığınız bumu dur. ne tartışırsanız tartışın kimi enterese eder.
Hoaydaaaaa.Peki Zoro adam mıdır?
Klasik, Zoro-Sanji kavgasındaki halleri gibi oysa umarım öyle yapmazlar.Şu sahneyi animede aşırı havalı bir şekilde yapacaklar. Böyle cool cool kızarak söyleyecek bunu
Yahu lafın gelişi öyle %45 falan mı deseydim. Zoro ve Luffy güç olarak yukarı çekiyorlar, Franky falan hikaye.Zoro = luffy + sanji + usopp + doger uyeler. Bu söylediğin savaş sebebi
Mihawk çok güzel beyin yıkamış belliki yalnızlık güçtür demiştir. Bizimki de saf tabi inanmıştır.Mihawk vampiri kanını emdi Zoro'nun. Kanını emince Zoro da bozuldu böyle bir adam haline geldi. Ryuma'nın torununun düştüğü hallere bak!!!
Ryuma'nın torunu Zoro böyle yapmazdı. Ahh Mihawk ahhhhhhh.
Shiliew ikiye ayırır umarım seni.
Bölüm gayet komikti. Eğlenceli bir bölümdü.
Ben onu Skype'ta yaptım zaten. Ama hiç kimse bir Edward Kenway olamaz. Adam tek başına kalyon ele geçiriyor!@NiTian ErXing
Senin şu benzetmeyi yapmanı beklerdim.
Sanji:
- Pirate
- Sons of assassins
- Blond hair
Sanji is the son of Edward Kenway.
Muhtemelen Sanji ve diğerlerini savaş gücünden saymamıştır. İşte bir yarısı Luffy öbür yarısı Marimo. Böyle düşündüğünde mantıklı.Zoro = luffy + sanji + usopp + doger uyeler. Bu söylediğin savaş sebebi
Beni niye zan altında bırakıyorsun.Aksiyon fetişlerinin bölüme kötü demesi de efsane. Hikâye üzerine kurulu bir seriden beklenen şeyler üzüyor.