Ben ona olur derim işte. Gelsin gemiye bi trol daha eklensin. Zaten ne zamandır gemideki oyunlarını göremiyorduk Luffy-Usopp-Chopper üçlüsünün.Abi mükemmel bir hayvan bunu alak tayfaya
Ben ona olur derim işte. Gelsin gemiye bi trol daha eklensin. Zaten ne zamandır gemideki oyunlarını göremiyorduk Luffy-Usopp-Chopper üçlüsünün.Abi mükemmel bir hayvan bunu alak tayfaya
Ya maskot gibi bişey. Bizim sunnynin pruvaya benzetiyom zaten ne zamandır. Harika bir canlıBen ona olur derim işte. Gelsin gemiye bi trol daha eklensin. Zaten ne zamandır gemideki oyunlarını göremiyorduk Luffy-Usopp-Chopper üçlüsünün.
Luffy'ye sürtünür falan mırr mırrr ederek ahahaha efsane olur yaYa maskot gibi bişey. Bizim sunnynin pruvaya benzetiyom zaten ne zamandır. Harika bir canlı
Diğer yorumların çoğunu görmedim ama sorun da o zaten tayfada ki en reis adamlardan birisin ayıptır şu saçma sözler yakışmaz sana.La ne gommusunuz Zoro yu, hak etmediği halde. Bende @Res gibi düşünüyorum.
Zoro reyizdir.
Evet uzun zaman sonra karışık olaylar görmek beni epey mutlu etti. her seyi belli olan Dressrosadan sonra böyle birşey gerekliydi. Oda açığı iyi kapatıyor gibi.Umarım kendilerini falan kaybetmiyorlardır. Bin tane soru işareti varken sakinleştirmek ile uğraşmasın bizimkiler.
Bölüme gelince Brook'a çok güldüm. Gene tayfanın ne yapacağı belli değil. Luffy hariç düğüne gitmek isteyen ve Big Mom ile karşılaşmak isteyen yok. Tayfanın planı Kaido. Law'ın da öyleydi.
Luffy gideceğiz derse gidilir yapacak bir şey yok o konuda. Adada Pekoms olmasa direkt Kaido'ya doğru gidilir derdim ama işler cidden karışık.
Sanırım ilk defa bir arcta böyle bir durum yaşıyoruz.
Sanji'nin ailesie gelince haftaya Brook konuşmazsa Oda'ya kızacağım. One Piece dünyasında tam suikastçi görmedik yanlış hatırlamıyorsam. One Piece dünyasında suikast işleri nasıl cidden merak ediyorum.