Annesinden öğrenmiştir yemek yapmayı, All Blue'yu falan. Babası da suikastçi olmasını istiyordur. Annesi en küçük oğlu da katil olmasın diye kaçmasına yardımcı olmuştur.Sanji'nin aşçılık yaptığını duyunca babası ailenin yüz karası diyip basar tokadı.
Jack'in adaya gelmesinin mantığı yok ki. Her bölüm birisi Jack'i adaya getiriyor. :/Abi düğün şu anda başlamış olması lazım Zaman çizgisini hatırlayan var mı ? Bu Parti ne zamana denk geliyordu ?
Ek olarak Jack daha dönecek ODA bu kadar minki boşu boşuna tanıtmaz.
Önce Jack'i tokat manyağı yapıp sonra Big MOM'a gideriz
Neden olmasın.
Lütfen, NamixSanji'cilere fırsat verme.
Jack adaya gelmez ise kaçacak yer arasın o zaman abi.Jack'in adaya gelmesinin mantığı yok ki. Her bölüm birisi Jack'i adaya getiriyor. :/
Jack tek başına o kadar adama karşı bir şey yapamayacağı için gelmez.
Rockstar değil mi la o?Birini Sanji'yle bağdaşlaştıracaksanız
Yok, Enel. Enel'in saçı kıvırcıktı ne de olsa, Rockstar'dan daha tutarlı.Rockstar değil mi la o?
Bencede Jack gelmez bu saatten sonra lakin o kadar adama bişey yapamayacağından değil.Adam Fuji,Sengoku,Tsuru'ya dalıyor yahu Yani korkusu yok adamın.Ha bana göre gelmez artık olay ondan çıktı.Jack'in adaya gelmesinin mantığı yok ki. Her bölüm birisi Jack'i adaya getiriyor. :/
Jack tek başına o kadar adama karşı bir şey yapamayacağı için gelmez.
Çok etkileyici bir beyefendi gibi duruyor o, hala merakla bekliyorum.Ben sağ alttaki derdim :T
Ya ne yapacaktı Zoro gibi saçma sapan mı konuşacaktı.Yalnız Nami ne savundu be :S