Ben sağ alttaki derdim :TBirini Sanji'yle bağdaşlaştıracaksanız
+1 Ben de bi bakayım şunlara tekrar diyordum da üşendim İyi yakalamışın %89 odur diyorum Saçlar bi değişik ve puro takılıyor.. hmm. Zaten daha çok kaşları merak ediyoruz.Birini Sanji'yle bağdaşlaştıracaksanız
Sanırım bu bölümde kraliçenin kim olacağı da belli oldu :dBölüm anlayabildiğim kadar güzeldi.Kureha çivi çakmış gitmez daha o ve ülkede Doktorlar ve askerler chopper olmuş eğer Luffy KK olduktan sonra tayfa dağılırsa ülkenin kralıda belli olmaya başlamiş gibi Onun dışında zori aynı havalı bu adam gerizekalı ama arada iyi konuşuyor hakkını yememek lazım Neko ile tayfa arasında oluşan olaylar güldürdü.Bu arada luffyler düğüne kesinlikle gitmeliler.Pekomamuşhi götürsün zahmet olmasa
Tapınakçılar kaosu ve dünyanın yönetimini istiyor. Suikastçiler de düzeni korumak için öldürüyor,öldürdükleri insanlar da suikastçiler oluyor. Tapınakçılar cennetin parçalarını (apple of eden diye geçiyor) toplayıp doğaüstü güçler elde etme peşindeler. Suikastçiler de bunu önlemek için varlar.Boşver diğerini de tapınakçı-suikastçı mücadelesi süper olur. Ama tam hatırlayamadım bunların fikirlerini ve ayrıldıkları noktayı. Hayırlayan varsa söylesin belki Oda hikayeye farklı bi şekilde enjekte etmiştir bile bunu.
Neden olmasın.Ben sağ alttaki derdim :T
Vay, oranlar falan, süper.+1 Ben de bi bakayım şunlara tekrar diyordum da üşendim İyi yakalamışın %89 odur diyorum Saçlar bi değişik ve puro takılıyor.. hmm. Zaten daha çok kaşları merak ediyoruz.
Babası belki de çoktan basmıştır tokadı.Sanji'nin aşçılık yaptığını duyunca babası ailenin yüz karası diyip basar tokadı.
Lütfen, NamixSanji'cilere fırsat verme.Yalnız Nami ne savundu be :S
Gün verilmiş miydi?Abi düğün şu anda başlamış olması lazım Zaman çizgisini hatırlayan var mı ? Bu Parti ne zamana denk geliyordu ?
Ek olarak Jack daha dönecek ODA bu kadar minki boşu boşuna tanıtmaz.
Önce Jack'i tokat manyağı yapıp sonra Big MOM'a gideriz