Mesela tayfadan bir ya da birkaç kişi kalıcı yaralar alsa Benn-Beckman gibi yüzüne ya da koluna veya kolu falan kopsa mesela değil mi?Tayfa'nın bu durumdan dolayı zorluk yaşamasını istiyorum.
Mesela tayfadan bir ya da birkaç kişi kalıcı yaralar alsa Benn-Beckman gibi yüzüne ya da koluna veya kolu falan kopsa mesela değil mi?Tayfa'nın bu durumdan dolayı zorluk yaşamasını istiyorum.
Yeter artık kol kopma falan klişe olmadı mı artık :/Mesela tayfadan bir ya da birkaç kişi kalıcı yaralar alsa Benn-Beckman gibi yüzüne ya da koluna veya kolu falan kopsa mesela değil mi?
http://www.korsanfan.com/konu/814-spoiler-metin-ve-resimleri.4719/page-2#post-488382türkçesi ne zaman gelir
Neresinden baksan olaylar yine çok uzuyor. Yeni Dünya ile beraber olaylar hızlanır farklı bir aşamaya geçilir diyorduk ama hepten yalan oldu. Seri önceden nasıl işliyorsa aynen devam ediyor. Hayır çoğu kişi gibi şikayet ettiğim yok da şaşırdım sadece. Ve bu hızla nasıl bitirecek seriyi merak ediyorum.@Monkey D. Luffy
Ben de düğünde olacağını sanmam zaten. Olay sadece düğün değil. Evlenince hadi yavrum şimdi istediğini yapmakta ozgursun diyecekleri şüpheli. Atıyorum onu da ekibe katmak isteyebilirler. Veya bir sebepten götürürler işte. Onların bölgesinde olur savaş Mom yokken.
Bunlar Mom ile müttefikse de bunları dövmesi bizimkilerin yeni düşmanını iyice belirlemiş olur.
Ahahahahahahahahahaha.Yeter artık kol kopma falan klişe olmadı mı artık :/
Annesi aile kurallarına karşı çıkan ve bu uğurda zulüm görmüş biri olabilir. Sanji'yi de bu konumdan uzak tutmaya çalışan birisi olabilir. Annesi aynı zamanda evin aşçısı ve all blue hayaline sahip biridir. Fakat all blue yu bulmak için denizlerin ötesine gitmek gerekiyordur. Bunun için de çok güçlü olmak. Sanji hem annesine yapılanların intikamını almak hem kendi seçtiği yaşantıyı kanıtlamak için gidiyor olabilir. Düğün işi buluşma için yapılmış bir yeryer. Düğün alanı savaş alanı olacak benim gözümde.Ben yazmıştım Spoiler konusuna buraya da bir yazayım. Amaneden'in fikrinden aklıma geldi ki düşünüyordum da şuan görüşmesi gereken kadın annesi ve kadınlara kötü davranamamasının temel nedeni annesinden kaynaklanıyor büyük ihtimal. Annesi aile dışından veya aileden bile olsa Sanji'ye hep iyi davranmıştır o şekilde büyütüp kaçmasını falan sağlamıştır. Şuan annesinin hasta veya tehlikede olduğunu öğrenip gidiyordur. Veya hain babası annesine olan sevgisini bildiği için yem olarak kullanıyordur. Emin değilim ama Anne sevgisi önemli.